Arama sonuçlarınız

1. C

Fren sıkılı kaldı

İyi günler cbr 500 motorumun ön fren sıkılı kalıyor fren normal şekilde sıkılıyor ama pistonlar biraz sıkılı kalıyor ön teker rahat dönmüyor hidrolik ve balata değiştirdim diske taktıktan sonra tam sıkarsam iyice kasıyor araya pul attım biraz rahatladı ama yine aynı bu sorunu yaşan birisi var mı...
  2. C

Chopper döküm çantayı açılır kapanır yapma

İyi günler. Motosikletime döküm çanta aldım ama kapak kısmını nasıl sabitleyebileceğimi bulamadım. Kapı menteşesi denedim ortasındaki yuvarlaktan dolayı olmuyor. Bu çantanın kapağını nasıl açılıp kapanabilir yapabilirim. Bu konuda herhangi bir çalışması, fikri, önerisi olan var mı...
  3. C

Bulunamayan benzin pompası

İyi günler. Benim rks 250 cruiser motosikletim var, yolda giderken aniden gaz kesip stop ediyor, başlarda fazla yapmıyordu artık sık sık yapmaya başladı. Diğer kullanıcılara vs sordum benzin pompasından kaynaklıymış değişmesi lazım ama sorun şu ki benzin pompası fabrikada yok satan bi yerde yok...
  4. C

Topuz sökme

İyi günler Cbr500r ın elciklerini değiltiricem ama ne yaptıysam da topuzları sökemedim komple topuz dönüyor vida dönmüyor nasıl sökebilirim acaba bi yolu var mı
  5. C

Vizörden gelen hava

İyi günler yeni bi kask aldım bell qualifier ama 100 km/h dan vizörün yanlarında (kaska bağlanan yerleri) çok fazla hava giriyo ve uğultu yapıyo bunu nasıl azaltabilirim fikri bilgisi olan var mı ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------...
  6. C

Arka lastiği büyütme

İyi günler arka lastiğim 160/60 17 ben bunu 180/55 17 taksam uyar mı acaba merak ediyorum motor cbr 500 2018 model
  7. C

Disk kildi kaliperin saplamasını kırdı

https://resimyukle.io/r/pH5BX5Lk5i İyi günler cbr500 ün disk kilidini sökmeyi unuttum gidincede saplamanın yuvası kırıkdı herhalde balatada kaydı bunu nasıl sökebilirim https://resimyukle.io/r/pH5BX5Lk5i
  8. C

Motor yağı

Arkadaşlar Cbr500 r 2018 model motosikletim var motorcum liqui moly yağ kullanma dedi elimde de 4lt var kullanıp sorun yaşayan ya da tavsiye etmeyen var mı elimdeki 10-40 street
  9. C

Mt 125 arka balata değişimi

İyi günler mt 125 imin arka balatası bitti iyice değiştirmek için sökmek istedim ama maalesef sökemedim 1 adet daplamanın vida başı var ama diğerinin nereden sökülüyor bilmiyorum nasıl söküleceğini bilen birisi var mı acaba
  10. C

Mt 125 abd

İyi günler. Motosikletimi 2-3 ay önce aldım, göstergede böyle bir abs logosu var. Yamahaya sordum 2015 in son aylarında çıkanlarda var dedi. Benim motosiklet 2015 9.ay çıkışlı. Bu ibarede hiç ışık falan yanmıyor acaba motosikletimde abs varmı nasıl anlayabilirim. ---------- Mesajlar...
  11. C

antifiriz suyu

iyi akşamlar motosikletimi yeni aldım mt 125 antifirizi değiştireyim dedim radyatördeki kapakta ağzına kadar doluydu altta bu parça vardı low un altındaydı bende içindeki pembe gibi olan sıvıyı boşaltıp yarı yarıya antifiriz ve arıtma su koydum doğrumu bilmiyorum size danışayım dedim bu hazneye...
  12. C

140 dan 90 a

iyi günler. Önceden motorum normal yolda giderken 120 i rahat görüyordu, uzun yolda 140 yapıyordu. Motoru 3 4 ay hiç sürmedim çalıştırmadım, sonra sürdüm şuan motorum 80 i görmüyor yokuş inerken 90 a çıkıyor dahası yok. Bugün bi subab ayarı yaptırdım iğneyi daha hızlı gitsin diye 1 diş...
  13. C

Hızım kesildi

İyi günler. Geçen yıllarda motosikletim 120km/h rahat görüyordu hafif yokuş aşağı 140 a çıkıyordu, ama son 1 yıldır falan yokuş aşağı 100 anca. Hızını biraz daha artıtmak için herhangi bir öneriniz varmı, zincir,dişliler veya buji gibi falan. Karbüratörlü bu arada karbüratörü de temizledim...
  14. C

Yolda kalmaktan bıktım

İyi günler geçen yine açmıştım buna benzer bişey ama artık nasıl stop ettiğini anladım motorum yolda giderken birden gaz kesip stop ediyor ama bunu hep biraz hızlı gidip yavaşladığımda yapıyor motor boğuluyo sanki ve gaz kesip stop ediyor 3-5 dk çalışmıyo sonra bazen 2-3 defa marşa basınca...
  15. C

Gaz kesme stop etme

İyi günler motosikletim 2- haftadır giderken aniden bi gaz kesip tekrar topluyodu geçenlerde stop etti çalşımadı bujiyi değiştirdim tekrar çalıştı dünden beri tekrar stop etme gaz kesme problemi var bunun nedeni nedir ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  16. C

Fren hidroliğine su dökmek

İyi akşamlar ben hidrolik kutusundaki bütün yağı boşaltıp sıcak su dökmeyi düşünüyorum içine temizlenmesi için acaba bir zararı olurmu yada başka türlü nasıl temizleyebilirim Temizleme amacımda bugün yağı komple yeniledim temizledim falan sonra taktım pistonu falan temizledim geri iktirdim zor...
  17. C

ön fren

iyi günler benim motosikletin ön fren tutmuyor neden olabilir fren balatasını yeni değiştirdim yağı yeni değiştirdim diske bakıtorum yeterince oluk var neden tutmuyor acaba ne yapabilirim
  18. C

Fren basmıyor

Arkadaşlar iyi günler benim motosikletin ön fren az tutuyordu hidrolik yağında hava vardı ondan büyük ihtimalle yağı değiştireyim dedim açtım kapağı gerkli malzemleri taktım hidrolik yağını akıttım falan sonra hidrolik kutusunun içi pis diye içindeki bütün yağı çıkartmaya çalıştım yapamayınca...
  19. C

komple motosiklet boyamak

İyi günler motosikletin deposunu elimden düşürdüm o yüzden göçük var boyası da eskidi ben şimdi göçükleri macunlasam sonra komple motorun deposunu çamurluklarını boyayıp verniklesem ne kadar sağlıklı olur acaba sprey olarak da motip düşünüyorum
  20. C

Bunu nasıl ölçerim

Ateşleme bobinini söktüm ama nasıl ölçebilirim bunu multimetreyi 200 e alıp artıyı bobine eksiyi bloğa mı deydirmem gerekiyor