Arama sonuçlarınız

1. arigato

Mükemmel durumda 6500 mil'de Honda Shadow VLX

Bütün periyodik bakımları Honda yetkili servislerinde yapılmıştır. Ara bakımlarına ve zincir bakımına özen gösterilmiştir. Motor garajda muhafaza edilmiştir. İlk 5000 km'si Ankara ve çevresinde yapılmıştır. Fotoğraflarından ve ayrıca kendiniz gördüğünüzde anlayacaksınız ki motor çok temiz ve...
  2. arigato

Honda VT600C Shadow VLX

Honda VT600C Shadow VLX ile ilgili bilgiler genelde bölük pörçük ya da forum kurallarından uzak olduğu için başlıklar kapatılmış. Bu eksikliği gidermek adına bir adım atayım dedim. Shadow vlx severler, deneyimlerinizi, görüşlerinizi ve düzeltmelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler...
  3. arigato

Bu işlemleri yaptırabileceğim Ankara'daki en iyi yer..?

Arkadaslar merhaba.. Shadow 600 vlx motorum için aşagıdaki sorunları çözebileceğim Ankara'daki en iyi servis/usta hangisidir? :silent: Motorumu yan yatırıp; - ayak pegini kırdım(orjinalinden yedek var sadece degisecek), - elçiklerin bulunduğu barı tutan yukarıda kısa krişler(barı çatala...
  4. arigato

Yeni motorumu tanıstırayım: Honda Shadow 600 VLX

Arkadaslar sonunda mutlu son.. Honda Shadow VLX 600'imi aldım.:mrgreen::cherry: Kendisi 2004 model 2000 mil'de.. gıcır gıcır..simdilik arka sokakta talim yapıyorum. Bu haftasonu da istanbul'daki fuardan tüm ekipmanı diziyorum. Ankara soguk zaten.. talim yaparken donuyorum.. (Ekipmansız sürmek...
  5. arigato

Honda cmx 250 Rebel arıyorum

Arkadaslar, Honda cmx 250 Rebel arıyorum. Temiz ve bakımları yapılmış olmalı.. Teklifleri bekliyorum.

Yeni mesajlar