Arama sonuçlarınız

1. U

Amerika’dan neler alınabilir?

Merhabalar. 10 gün kadar Amerika’da olacağım. Bu süre içerisinde hem koruyucuyu veya pratiklik sağlayan sürücü giyimleri hem de motosiklete çanta, ışık, diğer aksesuarlar için Türkiye piyasasında pahalı olup burada ucuz olan modellere bakmak istiyorum. Bilginiz dahilinde olan marka model...
  2. U

Araç içerisindeki idrar kokusunu giderme !

Detayına aslında çok girmek istemediğim talihsiz bir durumdan dolayı araba yolcu koltugumda idrar lekesi ve kokusu oluştu. Özetle; sıkışma potansiyeli olduğu halde acele edip tedbrisizce mekandan çıkan ve doğum sonrası idrar tutamama problemi olabilecek olan biriyle trafiğin yoğun olduğu saatte...
  3. U

Dainese ve Alpinestars Eldiven ve Ceket

Arkadaşlar Merhaba. Bu ay sonunda kardedesim ABD'den dönecek ve o gelmeden onun adresine Alpinestars veya Dainese yazlık-kışlık iki adet eldiven ile bir adet yazlık mont sipraiş etmeyi planlıyorum. Eğer Türkiye ile çok fiyat farkı varsa oradan sipariş edip, gümrüğe takılmadan getirmelerini...
  4. U

Yazlık montlar

Arkadaşlar merhaba, Şu iki mont arasında ki fiyat farkına bakarak, neredeyse iki kata yakın fiyat farkına rağmen Richa Cool Summer tavsiye edilir mi? Yoksa LS2'de gayet iyi midir? Her iki montun da üstüme duruşu hoşuma gitti. Başka marka bakmadım ama bu fiyat aralıklarında bildiğiniz ve...
  5. U

Scooter'dan vitesliye geçip pişman olan çok mu?

Arkadaşlar ben motosiklet olayına geçen sene başladım. Henüz 3500 km tecrübem var ama bu sene motosikletli arkadaşlarımla daha uyumlu olabilmek için hem de vitesli makineleri de istediğimde rahatça kullanabilmek için ben de 250 CC'lik bir motosiklete geçmeyi planlıyorum. Motosiklet öncesinde...
  6. U

Düşmeyen motorcu yokmuş gerçekten 😕

Arkadaşlar merhaba... ağustosta aldığım pcx'im ile dün ufak bir kaza yaptım... Bu forumu takip etmeye başladığımdan beri en sık duydugum sözlerden bir tanesi "düşmeyen motorcu yoktur, henüz düşmeyen motorcu vardır" sözüydü. Ben düşmücem dikkat edecem diyor ve hep pür dikkat kullanıyordum. Ama...
  7. U

Gözler Honda ve Yamaha arıyor ama yok! - Motosikletsiz Hollanda seyahati içerir !!

Arkadaşlar yolumuz bir kaç günlüğüne Hollanda'ya düştü. İki teker sevdalısı olarak (yeni motocu ve yıllarca bisiklet sever biri olarak :king:) bu ülkeyi sevmemek elde değil. Adamlar şehirlerin her köşesini iki tekere göre tasarlamış gibi. Bisiklet ile rahatça gidilmeyecek hiçbir yol yok gibi...
  8. U

Rüzgarda yalpalama

Arkadaşlar Merhaba... Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Benim sorunum Honda PCX 150 ile rüzgarda yalpalama durumu. Motorda ki tecrübem henüz 600 Km oldu. 10 Ağsutos'tan beri PCX'ime alışma sürecini henüz tamamlayamadım sanırım. Bu hafta itibariyle artık köprüyü geçip işe gitmeye de başladım...
  9. U

AGV K5, Premier Dragon ve NEXX XR2 Kask tercihi

Arkadaşlar iki teker hayata bu hafta itibariyle yeni PCX ile geçiş yapmaya hazırlanıyorum. Motorumu hafta içi teslim alacağım ve bundan önce acilen 1000 TL civarı bir kask bakıyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisi tercih edilmeli? AGV K5 Bu kask şu an favorim ama buğu sorunu olup olmadığı...
  10. U

Merhaba

Merhaba Arkadaşlar, İstanbul Ataşehir'den yeni bir motosiklet sevdalısı olarak aranızdayım... Henüz motorumu almadım ama bu hafta ilk motorum daha doğrusu Scooter'ım olacak olan X-city ile bu dünyaya ben de dahil olmaya karar verdim...

Yeni mesajlar