Arama sonuçlarınız

1. uqur497

Cbr 125 2010 karenaj

Arkadaşlar ben motorumla düştüm ve karenaj çizildi ve bağlantı noktası kırıldı bunları yeni almak istesem nerden alabilirim link atabilir misiniz?
  2. uqur497

Shell drive kullanan var mı?

Tam olarak nasıl çalıştığını ne anlatmak istediğini anlamadım 222km yol yapıp denedim %68 verimlilik verdi. Sizde kullanıyo musunuz kullananlar bizi aydınlatırsa memnum olurum Herkesin bayramı mübarek olsun...
  3. uqur497

çok pişmanım

abilerim ablalarım çok pişmanım cbr 125 aldım lanet olsun böyle motora. herşey iyi güzel motor gitmiyor benim motorda bir problem mi var 6. vitesi neden yapmışlar anlamıyorum 6. vites atınca motorun hızı hemen düşüyor. yamaha wr125x kullandım daha önce o bile 120yi rahatça deviriyor bu motorla...
  4. uqur497

Motosiklet için anahtar takımı

CBR 125R 2010 model motorumu perşembe günü aldım, ancak bir problem var. Motorun yanında gelen anahtar takımı yoktu. Ben motoru için bagajına sığacak anahtar takımı almak istiyorum. Bana önerebileceğiniz örnekler var mı? Varsa link atıverin. Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. uqur497

Aracımı alır almaz şanssızlık mı olur

Dün Aydın'dan 2010 CBR 125 aldım. Öğle vaktinde yola çıktım Isparta'ya doğru 6 saatte dinlene dinlene geldim. Herşey yolundaydı evin önüne park ettim. Azıcık dinleneyim dedim çıktım eve 2 saat sonra ev sahibi geldi kapımı çaldı. Abim aşağıda bi motor var çocuklar düşürmüşler motoru dedi. Eyvah...
  6. uqur497

tam istediğim oluyor derken yine hayaller vs. hayat oluyor

arkadaşlar ben yine kafanızı ağrıtıyorum ama kusura bakmayın yazmasam içim içimi yerdi neyse konuya geleyim daha öncede bir kaç konu açtım 2010 cbr 125, ys 125, ninja 250 benim bi driftim vardı sattım daha büyük motor almak için ailemde desteklicez seni dediler pedere pulsar ns200 gösterdim...
  7. uqur497

Lastiğe nitrojen

Lastiklerimizi nitrojen gazı ile doldursak normal hava ile arasında ne gibi farklılıklar olur?
  8. uqur497

Bir motor alacaz ama ne alacaz

Kardeşlerim 10000tl bütçemiz var ne alalım bilemiyoruz aklımızda Yamaha ys 125 - cf moto 150nk - kuba cr1s Şimdi diyeceksiniz ybr cbf al diye ben şekil şukul bi motor olmasını istiyorum
  9. uqur497

erken rektefiye

hayırlı geceler birşey aklıma takıldı motosiklete erken rektefiye yapmak olumlu mu sonuç verir yoksa tamamen boşa masraf mı olur?
  10. uqur497

2010 cbr 125 hata mı olur

bende bi drift var ve ben bundan hiç memnun değilim sürdükçe rahatsız oluyorum benim tarzımda bi motor değilmiş yada ben öyle hissediyorum sizce 2010 cbr 125 alınabilir mi? sağlamı bulunur mu? insanı üzer mi?
  11. uqur497

Motosiklet kargosu

Arkadaşlarım abilerim ben bir motosiklet alacağım ama çalıştığım için şehirden çıkmaya vaktim yok. Bu yüzden aileme aldırıp bana kargoyla gönderilmesini sağlayabilir miyim? Kargo firmaları böyle bir işlem yapabiliyor mu? Sağlıklı bir yöntem midir sizce?
  12. uqur497

Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var

Merhabalar ben 600cc hastasıyım ama alacak param yok 2 yıl icindede olmayacak onun icin bana o zamana gelesiye kadar tecrube edinebilecegim bir motosiklet önerir misiniz tecrubem 2007 den beridir motosiklet sürüyorüm 250cc makina sürebilirim buna inaniyorum 600cc alasıya kadar da motosiklet...
  13. uqur497

Ninja almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim sizce?

Ninja 250R almayı planlıyorum 1 veya 2 ay içerisinde nelere dikkat etmeliyim. 2011 üstü ile altı arasındaki farkları açıklayabilir misiniz?

Yeni mesajlar