Arama sonuçlarınız

1. A

Kask bedeni sorunu

Arkadaşlar merhaba, Ben uzun zamandır çeneden açılır kask kullanıyorum. Daha doğrusu hiç tam kapalı kask kullanamadım. Çünkü beden küçük geliyor hep. XXL kaskı önce çeneden açıp zorla başıma oturtup sonra kapatıyorum. Tam kapalı kaskların XXL bedenleri alnımdan aşağı inemiyor maalesef. Ama...
  2. A

CRF 1000 L Africa Twin - Yeni Motor

Merhaba değerli forum üyeleri, Ben uzun zamandır 2006 model CBR 600f kullanıyordum. Geçenlerde motoru satmaya niyetlendim. Amacım büyük enduro sınıfı bir motor almak, tarz değiştirmekti. Forum üyelerimizden sayın c3y (Fatih bey) ile görüştük. O almak istiyordu. Ancak onun ustasının yorumları...
  3. A

Motosiklet alacağım. Yardımınız gerek

Merhaba değerli forum üyeleri, Ben uzun zamandır 4 silindir ss kullanıyorum. Tarz değiştirmeyi düşünüyorum. Büyük enduro kullanmaya karar verdim. Size sahibinden sitesindeki bir ilanla ilgili soru sormak istiyorum. Vereceğiniz her fikir benim için önemli. İlan no : 440534216 Motor 2011 model...
  4. A

Motosiklet ilanı

Arkadaşlar merhaba, Bu ilandaki motor ilgimi çekti. Bakıp fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Kilometresi gerçek midir sizce? Fiyat nasıl? Bu motorun piyasasını bilmiyorum. Cbf1000 kullanan varsa vereceği bilgilerden memnun olurum. İlan no: 312344107 Şimdiden teşekkürler, Saygılar
  5. A

Kamyon-Otomobil-Motosiklet-Bisiklet

Arkadaşlar merhaba, Ben trafikte sıkıştırma ve karşıdakini tehlikeye atma konusunda kısa birkaç şey söylemek istiyorum. Hepimizin malumu olduğu üzere, 4 tekerli araçlar motosikletler için büyük tehlike oluşturuyor. Daha doğrusu araçları süren bazı kişiler diyelim. Zaman zaman bu konu forumda...
  6. A

Alpinestars Gptech Mont - Satılık

Merhabalar, Geçen yaz alıp toplamda 3 ay falan giydiğim Alpinestars Gptech Montumu cazip bir fiyata satacağım. Mont 56 bedendir. Bedeni uygun olan ve almayı düşünen varsa özelden iletişime geçebilir. Montun sıfırdan farkı yok gerçekten. Kilo aldığım için dar gelmeye başladı ve kullanmıyorum...
  7. A

Resmen cinayet !!

Yerde yatan yaralı gencin üzerinden geçen eski oyuncu çıktı İZMİR'in Urla İlçesi'nde, motosikletiyle giderken, önüne çıkan bir köpeğe çarpıp düşerek yaralanan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Oğuzhan Ateş'in üzerinden, yaralı halde yerde yatarken bir otomobilin geçtiği...
  8. A

Küçük Şehirlerde Motosiklet

Merhaba, Bugün biraz motosiklet üstüne düşündüm ve birşeyler yazmak istedim. Özellikle benim gibi küçük şehirlerde yaşayanlara daha fazla hitap edecek bir mevzu bu. Ben Afyonkarahisar'da yaşıyorum. Sık sık ta Ankara'da bulunurum. O yüzden kıyaslama yapma imkanı oluyor şehirleri. Küçük Anadolu...
  9. A

Motor değiştirdim

Merhaba arkadaşlar, 2004 model CBR 600f kullanıyordum. Motosikletim 31.500 km'deydi. Bugün 2006 model 19.000'de CBR 600f aldım. (Km orjinalliğinden eminim, bildiğim bir motor.) Ekstra olarak Akrapoviç egzoz var. Benim motorla takas edip 1500₺ verdim üstüne. Nedendir bilmiyorum sizlerle paylaşmak...
  10. A

Grenaj değişimi

Merhabalar, Ben 2004 model CBR 600f kullanıcısıyım. Motorumun 12 yaşında olmasından mütevellit grenajları pek iyi durumda değil. Birkaç kez de yerde sürüklenme vakası olduğundan çizikler mevcut haliyle. Sorum şu: İnternette satılan komple grenaj setleri nasıldır? Bilen var mı? Daha önce bu...
  11. A

Motosiklet yoktu sanki yolda

Merhaba sayın forum üyeleri, Bugün bir kaza geçirdim. Gerçi kaza raporu bölümüne 'taze kaza geçirdim' diye başlık açmıştım ve fotoğraf ta koymuştum ama buradan da küçük bir serzenişte bulunmak geldi içimden. Bana kaza yaptıran o umarsız, düşüncesiz, zihniyeti bozuk ve terbiyesiz yaya kardeşim...
  12. A

taze kaza geçirdim

Merhaba değerli forum üyeleri, Saat 13:30 civarı şehir içinde seyir halindeyken 3-4 metre önümden bir yayanın yola fırlaması ile kaza geçirdim. Yayaya çarpmamak için frene yüklendim. Motor yattı ve beraberce sürüklendik. Kenarda sabit duran bir ticari taksiye çarpmışım sürüklenirken. Onun da...
  13. A

Merhaba

Herkese Merhaba, Foruma yeni katıldım. Uzun yıllardır motor üstünde olmama rağmen çok geç kalmışım foruma katılmak için. Neyse aradaki zamanı telafi ederiz inşallah :) Herkese saygılar, selamlar.

Yeni mesajlar