Arama sonuçlarınız

1. B

Uzun yol rota ipuçları

İyi akşamlar, yasaklardan sonra (inşallah biterse) İstanbul-Bartın sürüşü planım var. Günübirlik Tekirdağ yolculuğunu saymazsak ilk uzun yol tecrübem olacak, tavsiyeleri de dinlemek isterim fakat asıl sorum yol üzerindeki benzinlikleri, gezip görülebilecek mekanları vs. çıkartabileceğim bir...
  2. B

Fc moto ek kargo ücreti

İyi akşamlar, fc moto'dan eldiven ve kask siparişi vermek istiyorum ama delivery country i Türkiye seçtiğimde 'TR / from 19.90 € Delivery costs' yazısı çıkıyor. Ödemeye gittiğim zaman da 24 euro DHL WORLD (OUTSIDE EUROPE) seçeneğiyle fiyat çıkarıyor. Kargo için 2 kere ayrı mı ücret ödüyoruz...
  3. B

3M kulak tıkacı

Selamlar, daha önce hiç kulak tıkacı kullanmamış biri olarak şehir içi sürüşlerimde deneyimlemek üzere 3m kulak tıkacı almayı düşünüyorum. 3M tıkaç hakkında görüşleriniz neler merak ediyorum? 50 çift 59tl şeklinde satılıyor. Arkadaşlarıma da hediye etmeyi düşündüğümden mantıklı geldi. Alpine...
  4. B

rosso 2'yi kötülemek

Lastik konusunda kimle konuşsam kendi lastiği dışında her marka/modele çamur atıyor:D Ben bu durumdan çok muzdaribim artık bir dur denmeli buna. Pilot street kullanan rossoya rosso kullanan pilot streete laf atıyor ordan anlascılar çıkıyor bir şey diyor iyice savaş meydanına dönüyor ortalık :)...
  5. B

premier kask

selamlar, agv k5s kaskımın yanına bir kask daha almak istiyorum (attan inip eşeğe binmek gibi hisseder miyim diye mevcut modeli söylüyorum). scorpion exo 1400 düşünüyordum ama kullanıcı yorumları çok olumlu değil. Ben de oklu premier devil touring kaska çevirdim. Kullanıcısı var mı, memnun...
  6. B

kışlık eldiven önerisi

selamlar tekrardan :) Kışlık eldiven almak istiyorum -internetteki indirimler de güzel gözüküyor- özellikle kullandığınız, sıcak tutan, su geçirmez, korumaları tam eldivenleri bilmek isterim:cherry: ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------...
  7. B

yağmurluk önerisi

selamlar, yağışlı havalarda tam performans gösteren bir yağmurluk arıyorum ama hiç marka/model kalite vs. bilmiyorum. İlk defa alıcam varsa önerileriniz çok sevinirim :)
  8. B

Kevlar pantolon temizliği

Merhabalar, havaların soğumasıyla akşamları tech90 kevlar pantolonumla çıkmaya başladım, etiketi silikleştiği için yıkama talimatlarını göremiyorum. İnternette de bulamadım. Kevlar pantolonlarını yıkayanlar nasıl yıkadıklarını anlatırlarsa çok sevinirim:)
  9. B

Rider's cleaner

Burası İstanbul'da bir motosiklet ekipman temizleme merkezi. Aradığınızda gerçekten çok güzel ilgileniyorlar ve her şeyi en ince detayına kadar anlatıyorlar. Birkaç videodan da işlerini layığıyla yaptıklarını gördüm fakat revit ceketlerde ne kadar ince işçilik de yapsalar kollardaki yazıların...
  10. B

Motosiklet Yıkama

Selamlar, motosikletimi yıkamayı çok severim ama sanki layığıyla yapamıyormuşum gibi geliyor, ne kadar silsem de yine bir yerlerden damlayıp su lekeleri kalıyor, zincirin yağı tekere geliyor vs vs. İstanbul anadolu yakasında motosikleti güzel yıkayan gerçekten ilgisi güzel olan bildiğiniz yerler...
  11. B

istop ettiğimde gelen sesler

Selamlar, motosikletimi istop ettiğimde çatır çutur sesler geliyor, sanki eskiden yapmıyordu bu kadar. Mekanikler ısınıp soğumaya döndüğü için mi yoksa bilemeden zorluyor muyum :D Bilgisi olanlar benimle de paylaşırsa sevinirim :)
  12. B

ktm duke 390

İyi akşamlar herkese, ktm duke 390 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Tek silindir titreşimi ne durumda, parça kalitesi nasıl, servis ilgisi nasıl (istanbul anadolu yakası) rüzgardan ne kadar etkileniyor -hafifliğin verdiği bir dezavantaj var mı?- varsa kullanıcısı bu motoru bir de...
  13. B

bu piyasa alınabilecek motor

İyi akşamlar, 2020 ns200 motorumu satsam ne alabilirim diye baktım ama fiyatlar çok ütopik. Sıfır r25 alacağıma şunu alırım diyenler varsa fikirlerini bekliyorum. İyi forumlar