Arama sonuçlarınız

1. S

Anadolu yakası izbe mahalleler

Selamlar herkese. Önceki konuda bahsetmiştim motorum acibademden çalındı. Yarin bir arkadaşımın motoru ile kafamdaki belli güzergahlara gidip mahalleleri dolaşacağım. Anadolu yakasında soyleyebileceginiz bu tarz mahalle semt varmıdır benim kaçırdığım olursa atlamayayım yardımcı olursanız...
  2. S

ÇALINTI CBR 250

Önceki actigim konularda sormuştum. Heyecanlıydım çocukluk hayalime kavusucaktim uyumuyor, forumu okuyor, video izliyordum. Kendim çalıştım. Kendim aldım. Sonuna kadar vidasindan somununa kadar yemedim içmedim paramı biriktirdim. Buraya kadarmış. 2 saatliğine evin önüne koymuştum şimdi...
  3. S

Büyük KARARSIZ'LIK

Herkese iyi geceler. Evet konuyu gecenin 3.30 unda açıyorum çünkü uyuyamadım ve cevap almaya, konuşmaya, danışmaya geldim. Pek aktif bir yazar olmasamda açılan her konuyu her cevabı deli gibi takip eden, okuyan biri olarak. Yaşım 21. Kendi paramı kazanıyorum ve alacağım motorun herşeyini...
  4. S

Commuter piyasası

İyi günler dilerim herkese. Sorum çok kısa olacak. Ybr 125'in piyasası mı yoksa honda cbf 150'nin piyasası mı daha iyi yorumlarınızı merak ediyorum. 2. El satışta ufak tefek zararlar önemli olmadan hangisi daha rahat şekilde satılır ?
  5. S

Uzun soluklu 250 cc SS ?

Herkese iyi günler dilerim. Merak ettiğim konu senelerce kullanmak zorunda kalacağım ve yıl başında almayı planladığım 250 cc ss motorlardan sizce hangisi bu kadar uzun kullanım için daha mantıklı olur. Yükseltebilecek imkanım olsa ucuzunu alır çok kasmaz uğraşmazdım. Kısaca KTM, Honda ve diğer...
  6. S

Bajaj 200 RS

Merhabalar abilerim, kardeşlerim. Okul hayatımı sonlandırıp 5 ay önce yaşadığım yer olan Kadıköy'de işe girdim. Sadece motor almak için işe girdim. Aç kalıyorum, sigara içmiyorum, dışarı çıkmıyorum haftada toplam 66 saat çalışarak ekstra mesai alıyorum ve para biriktiriyorum hayalim olan motoru...

Yeni mesajlar