Arama sonuçlarınız

1. M

Sigortacılar tavan fiyat uygulamıyorlar

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür internetten ve Sigorta sirketlerine gidip teklif alıyorum sigorta yaptırmak için tavan fiyat 400tl bana çıkan fiyat 300 350tl arası (cbr125r 2013 model 34 plaka yaş 21) teklif alıyorum ama onaylanmiyor 10 15 yere yakın sigorta şirketinden teklif aldım 2 yer...
  2. M

Cbr 125r far sorunu

Selam arkadaşlar honda cbr125r aldım 2013 modeli normalde herseyini ben yaparım ama far işini çözemedim uzun farda sıkıntı yok iyi aydınlatıyor ama kısa far'da yanınca ortadaki far yanmıyor sol ve sağdaki mercek farlar yanıyor ama aydınlatması çok kötü önümü göremiyorum bile acaba orjinali mi...
  3. M

200cc 250cc racing naked motosiklet seçimi

Merhaba arkadaşlar gecen sene konu acmistim oncelikle yazim hatasından dolayi kusura bakmayin telefondan yazıyorum :) Konumuza gelelim gecen sene motosiklet almayı düşünüyordum aklımda ktm rc200 ve kawasaki ninja250sl vardı suan ktm rc200'ün fiyatı aynı ama ninja250sl fiyatı artmış (2.el olarak...
  4. M

Ktm rc 200 hakkında bilgi paylaşım yapabilir misiniz ?

Merhabalar bu gün ktm rc 200 bakmaya gittim. Sormak istediklerim ktm rc 200 de kaydırmalı debriyaj var mı? Motosikletin son süratı 137 bunu ktm serviste yazılım ile yükselte biliyor muyuz? Ktm rc 200 motosikletin yağ degişimi 1000km de bir değil mi motosiklet sahibi 1000km bakımı yapıldı bir...

Yeni mesajlar