Arama sonuçlarınız

1. Mertrocker

Vizör kaplama, aynalı vizör

Merhabalar, ben Bell model kask kullanıyorum. Kaskın kendi markasında aynalı, renkli yada filmli vizörü yok. Sorum şu, bunlar evrensel mi yoksa gidip kaplatmam mı gerekecek? Yada hangi markanın vizörü bana olur? Teşekkürler
  2. Mertrocker

Moto Ekipmanı - İstanbul

Arkadaşlar İstanbul' da nereler var ekipman satan, ürün yelpazesi geniş olan? Hele bir dökülsün şuralara , görelim , bi arşivlik olsun konu. Sağolun şimdiden. ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ---------- Beyler ekipmanlarımı tamamlayacağım ...
  3. Mertrocker

Kasktaki Kamera ~

Kaska kamera takmak kanunen serbest midir? Yani izinsiz olarak görüntü alıyorsun , iyice taşlamasınlar bizi. Hem motorcu hem sapık diye.. :queen: :santa:
  4. Mertrocker

Sıfır mı İkinci el mi?

Evet arkadaşlar, bir Honda konusuyla daha başbaşayız. Motor alacağım ancak ilk motorum olacak sıfır tecrübeyle. Uzun bir süre de değiştiremeyeceğim. Sıfır CBR 250 ' lik mi alayım yoksa ikinci elini mi alayım? İkinci elden çekincem ; bir hasarı varsa , bişey olursa tespit edemem , anlayamam...
  5. Mertrocker

Direksiyon Dersi Derdi..

Selamlar, ben aranıza yeni katıldım. Ehliyet için kayıt oldum ancak kurs pek sallamıyor. Verecekleri direksiyon eğitimine de güvenmiyorum. B sınıfı ehliyetim var. Bisiklette dengede de iyiyim. Ancak motor tecrübem sıfır Kursa güvenmiyorum, fikir verebilecek veya yardımcı olabilecek var mıdır?
  6. Mertrocker

Ekipman Önerileri ~

Güvenli bir şekilde sürecek olsam da Türkiye trafiğinde kaza yapmak bazen kaçınılmaz. Sağlam ekipmanlar arıyorum. Para ayırdım bununla alakalı. İsim verebilecek varmı? Her türlü güvenlik ekipmanı önerisini bekliyorum.
  7. Mertrocker

İlk motor, başlangıç.

Merhabalar, ben de motor sevdasına kapılmış durumdayım. Henüz ehliyet bile gelmedi ama yapacak bişey yok. Ağustosta sınava girer, en kısa zamanda da alırım. Başlangıç motorum için Honda CBR 125' lik düşünüyorum. Boyum 1.80 , kilom 85. Tavsiye ve düşüncelerinze açığım. İyi forumlar. :) not...

Yeni mesajlar