Arama sonuçlarınız

1. S

Büyük İkilem - CB650R mı Street Triple 765 R mı?

Yine bir tercih konusuyla karşınızdayız :) Arkadaşlar TS660'ımı sattım. Tarzımın enduro-touring olmadığını anladım. Şimdi bu iki motor arasındayım. Bunlara alternatif olarak Neo Cafe Racer tarzı, 300 bin TL civarında, 600+ cc öneriniz ne olur?
  2. S

Trident 660 - CLX 700 - CB 650F (Öyle kararsızım ki anlatamam)

Merhaba arkadaşlar, Uzun zaman oldu foruma yazmayalı. 2017-18'lerde başlangıç heyecanı ile forumlamalarım dün gibi. Lakin artık iyice öğrendik, ehliyetimizi yükselttik. Paramızı biriktirdik. Başlıkta yazan 3 motosiklet arasında 1 aydır gidip gelmekteyim. Biri Triumph Trident 660 3...
  3. S

Uzun Yolda 7/24 Yol Yardımı Alabileceğimiz Seçenekler Nelerdir?

Evet arkadaşlar, çokça uzun yol yapmış arkadaşların tecrübelerinden faydalanabilir miyiz? Diyelim ki Ege'ye doğru akıyoruz, Karacabey'de arıza yaptı. Yakında da motosiklet tamircisi yok. Ne yapabiliriz?
  4. S

4. Satış

Arkadaşlar selam aleyküm. Ben bu sene başında bazı talihsizliklerden dolayı 3 adet motor satışı yaptım. Hiç başına gelen var mı? 4. Motoru satma hususunda neler gerekiyor?
  5. S

Fazer'a geçiş..

Arkadaşlar selam aleyküm. Yaklaşık 4 senelik tecrübeden sonra artık tork hissetme zamanı geldi diye düşünüyorum. 2017 ns200 sahibiyim ve 1 sene sonra küçük bir aile ferdi niyeti sebebiyle arabaya geçmem gerekecek:( ben de kapanışı güzel yapayım dedim. Fazer hakkında ne derdiniz? İkinci el...
  6. S

Amblem Gerekli midir?

Arkadaşlar merhaba. Ns200 yağı değiştireceğim lakin bütçem biraz sıkıntılı bu ara. Elf 10w40 yağ alacağım 30 tlye lakin merak ettiğim şu: kutunun üzerinde motosiklet amblemi olmayan yağlar uygun olmuyor mu? Yoksa 4t benzinli motor yağı olan tüm ürünler uyar mı? Misal olarak ELF SPORTİ TXİ.
  7. S

Hayallere ulaşmak..

Arkadaşlar selam aleyküm. Yaklaşık 4 yıldır motor kullanıyorum. Yaklaşık 35 bin tecrübem var. Su an cbf125f kullanıyorum. Ve gün aşırı rüyamda 600lük motosiklet kullanıyorum. Artık içimdeki ateşi söndüremiyorum. Bitane 2006 er6n var. Sizce hayalim peşinden gitmek için piyasasının yavaş olması...
  8. S

Emniyet Şeridi Cezası

Arkadaşlar Selam aleyküm Böyle bir konu için başlık açmazdım ama arkadaşlar evham ettirdi. Ben bugün köprü girişinde OGS'nin emniyet şeridi kısmından geçtim. Normalde motosiklete emniyet şeridi cezası pek yazmıyorlar ama orada bulunan OGS kamerasından ceza gelir mi?
  9. S

Ege-Akdeniz Turu - Gidiş Dönüş 2500 km

Arkadaşlar Selam aleyküm.. 20 Temmuz-15 Eylül arası yaklaşık 2 aylık bir tatilim var insaAllah. Bu vakit içerisinde bir ara bir motosiklet turu planlıyorum Allah nasip ederse. Motorum Cb125f - 6500 km. 2 kişi ve az eşya ile. Gidiş Rotası: Dönüş Rotası: Muğla'da bir gece ve Antalya'dan...
  10. S

Bütçe 12.000 - Konforlu Hızlı ve Az Yakan Uzun Yol Motoru Tavsiyesi

Arkadaşlar Selam aleyküm. Elimde mevcut bulunan Cb125 f motosikletimle tatilde artçimla birlikte 1000 km'lik bir yolculuk yaptım. Gayet rahat ve eğlenceliydi. Ortalama 75-85 km ve üzeri hızlarda sürdüm. Bir problem çıkmadı, yakıtı da çok güzeldi. Ancak düşündüm de maddi olarak biraz daha yukarı...
  11. S

Yaz mevsimi yağ tercihi

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Benim eski motorumdan kalan Castrol 15w50 yağım var açılmamış. Uzun yola gideceğim. Cb125f için onu kullansam tek seferlik sıkıntı olur mu sizce? Teşekkürler
  12. S

Bu konu artık masaya yatırılmalı-Cbf150 mi, Cb125f mı?

CBF150 avantajları -1 beygir fark -Az daha konfor -Arkada orta amortisör -Bir tık az titreşim Cb125f avantajları -Yakıt Tasarrufu -Yağ Yakmıyor -Enjeksiyon -Şekil olarak daha genç işi -Daha kıvrak Ben dahil birçokları geçme kararı vermek üzeredir. Ama kafadaki soru işaretleri de tam anlamıyla...
  13. S

CBF Yağ yakmaya çözüm nedir?

Selâm aleyküm arkadaşlar. Benim CBF güzel yağ yakıyor. Neredeyse 500 km'de yarım litre. Bu iş için kesin çözüm nedir? Biraz para harcamaya bişey demem. Cbfden vazgeçmek istemiyorum. Tanıdığınız bildiğiniz var mı teknik olarak bu işi halledebilen?
  14. S

Kaç Numara Yağ Kullanmalı?

Arkadaşlar selam aleyküm. CBF 150 yağ eksiltmeleri için yedek yağ alacağım. 2016 ve 15 binde motorsikletim. Numara olarak ne almalıyım? 10w40-15w40 vs.? Sizin tavsiyeniz nedir?
  15. S

Mondial Snappy 100

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sifir-gibi-snappy-100-640172072/detay Tüm bilgiler ilanda mevcuttur.
  16. S

Küçük Bir Mukayese...

Arkadaslar merhaba. Uzun zamandır giremiyordum. Klasman düşürdük, snappye geçtik. Simdi birşey danışmak istiyorum. Ben ileri düzey uzun yol hastasıyım. Resmen içimi kavuruyor bu istek. Snappye gecerken artık uzun yola gitmem düşüncesindeydim lakin öyle olmadı. Zaman geçtikçe tekrar geliyor bu...
  17. S

(Bajaj) Far ampulu nasıl garanti kapsamına girmez?!?

Arkadaşlar merhaba. Rs200ümüz var. Baktık ki far yanmıyor. Malum servise gittim. Garanti değiştirir diye direk değiştirttim sormadım. İşin sonunda 60 tl fatura çıktı. Lan inwells marka dandik bir ampul bu?!? Nette 10 tl. Bir de işçilik almadım diyorlar utanmadan. O değil de nasıl girmiyor...
  18. S

Yüksek hızlarda acil stop düğmesine basılırsa ?

Yanlışlıkla falan. Ne olur? Aklıma gelen mi olur?
  19. S

Lastik parlatma sütünü mat plastik aksama sıkınca!!

Cümleten hayırlı bayramlar öncelikle. Bizim çok zeki yıkamacı arkadaş parlasın diye bütün motora bu lastik sütünden sıkmış. Parlak aksamda sorun yok ama mat aksamda beyaz beyaz lekeler oluştu. Sebebi bu süt müdür? Ve başına gelen varsa nasıl üstesinden gelmiştir?
  20. S

Rs200 arka dişli büyütme işlemi

Arkadaşlar Merhaba, Motosikletin arka dişliyi arttırdığımız vakit ortalama +15 km hız kazanabiliyor diye okudum. Bu gerçek midir? Ve motoru yorar mı?