Arama sonuçlarınız

1. cerkezbiker

25 ve 33 Yaşında Kasksız Motora Binip Kaza Yapmanın Ölümle Sonuçlanması Kader mi?

İstanbul Sancaktepe'de kasksız sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet, bariyere çarpmış. Kazada 25 ve 33 yaşındaki motosiklet sürücüsü H.T.Ş. ve yolcu S.İ. hayatını kaybetmiş. İkisinde de kask yokmuş. Şimdi bu kader mi, yoksa bile bile lades mi...
  2. cerkezbiker

Emekli oldum. NS220, RS200, N250, F250'den 2'sini yatırımlık alacağım. Ltfn tavsiye.

Arkadaşlar, emekliliği Allah size de en kısa zamanda nasip etsin. Daha önce 4 kez Pulsar NS 200, bir de Dominar 400 alıp, kullanmıştım. Sonra sattım. Emekli ikramiyesi ile NS220, RS200, N250, F250'den 2'sini yatırımlık alacağım. F250'yi kullanmayı düşünüyorum. Diğer motoru hiç kullanmadan...
  3. cerkezbiker

1000 cc makinede topcase, atın bacağında kelebek gibi midir?

"1000 cc makinede topcase, atın bacağında kelebek gibidir?" görüşü, motorcular arasında çok yaygın. Sebebi ise, topcase'in virajlarda ve yüksek süratlerde motorun kafasının sallanmasına yol açması. Örneğin CBF 1000 satış ilanlarına baktığınız zaman, birçoğunda topcase var. 1000 cc.ye top case...
  4. cerkezbiker

MOTOSİKLETE YENİ BAŞLAYACAKLARA, NAÇİZANE TAVSİYELER.

ÖNCELİKLE MOTOSİKLET KULLANMAYA BAŞLADIĞINDA, SENDE BAZI DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR KENDİNİ DAHA FARKLI HİSSEDEBİLİRSİN AMA SEN KENDİNİ HEP ÇOK HAVALI HİSSEDEKSİN GÜN GELECEK MOTORUNLA UYUMAYA BİLE KALKACAKSIN GÜN GELECEK, SENDEN BEKLENMEYEN ŞEYLER YAPMAYA BİLE KALKACAKSIN. AMA...
  5. cerkezbiker

CF Moto CF 650 TK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teknik Özellikler Motor Hacmi 649.3 cc Silindir Çapı x Stork 83.00 x 60.00 Sıkıştırma Oranı 11.3±0.5:1 Maksimum Güç 45.00 kw at 9000 min-1 Maksimum Tork 56.00 Nm at 7000 min-1 Ateşleme Tipi ECU (EFI) Şanzıman Manuel / 6 Vites Boyutlar (UxGxY) 2145 x 820 x 1290 Tekerlekler Arası Mesafe 1415...
  6. cerkezbiker

CF 650 TK Sport touring motoru almak istiyorum. Elimde patlar mı?

http://www.cfmoto.com.tr/model/touring/650-tk Bu CF 650 TK motor İngiltere'de bayağı iyi tepkiler almış. http://www.wkbikes.com/650cc_motorbikes_wk-650tr.html Yan çantaları, ABS frenleri ve fiyatı düşünürsek, alınabilir gibi görünüyor. Tek endişem, birkaç yıl sonra, 20-30bin yaptıktan sonra...
  7. cerkezbiker

Böyle de Olur mu? CF 650TK Türkiye'de 26.000 TL, İngiltere'de 14.000 TL

Böyle de Olur mu? CF650TK Türkiye'de 26.000 TL, İngiltere'de 14.000 TL. İşte internet istesi http://www.wkbikes.com/650cc_motorbikes_wk-650tr.html İngiltere satış fiyatı normal de 5199 Sterlin ama %30 indirimli 3599 sterlinden satıyorlar. Oda yaklaşık 14.000 TL yapıyor. Yanı motor burada 25.750...
  8. cerkezbiker

RX3i Evo kafa sallıyor. Normal mi?

Bir arkadaşın RX3i Evo'su ile yaklaşık 2.000 km yaptım. Ancak en büyük şikayetim yüksek süratlerde (100 ve üstü) geniş virajlara girince, virajdaki hafif kasislerde motorun kafa kısmının sallanması. Bence tehlikeli bir durum. Bunu yaşayan oldu mu?
  9. cerkezbiker

60 wattlık ampulden 100 wattlık ışık alamazsın. Almaya kalkarsan, ampulü patlatırsın.

100/125/150/200 cc motora sahip olup da, "Abi, tapa gaz basıyorum, ama son süratim şuna/buna çıkmıyor" diyenlere ne etmek gerektir. Bir fetva ya da uzman görüşü alabilir miyiz?
  10. cerkezbiker

"Ciğerli motor" derken, "Benim motorum hiç sigara kullanmadı" mı demek isteniyor?

"Ciğerli motor" derken, "Benim motorum hiç sigara kullanmadı" mı demek isteniyor? İnanın bu deyime çok kıl oluyorum: "Ciğerli Motor" Ciğerli motor ne demek, ciğersiz motor ne oluyor? "Ciğerli motor" derken, "Benim motorum hiç sigara kullanmadı, ciğerleri sağlamdır" mı demek istiyor? Lütfen...
  11. cerkezbiker

Kazadan Korunmak İçin Yatırma ve Düşme Gerekli/Faydalı mıdır?

Kazadan Korunmak İçin Yatırma ve Düşme Faydalı mıdır? Bazıları "düşersen kaza yapmazsın; yatırırsan düşmezsin" diyor. Bu ne derece doğrudur?
  12. cerkezbiker

Motosiklet Alırken Dikkat Edilmeyen Nokta: Ağırlık (KTM versus 3 Japon)

Motosiklet alırken dikkat edilmeyen nokta, motosikletin ağırlığı. KTM ile 3 Japon markasını 250 cc Naked üstünden kıyasladım. Sizce hangi makine tercih edilebilir?

Yeni mesajlar