Arama sonuçlarınız

1. S

Vlog icin gopro alicam ama mikrafon sikintim var.

Merhaba arkadaslar. Vlog sohbet tarzi video cekimi icin kamera alicam. Gopro hero 5 black biraz fazla abarti geldi. Arkadaslarim diyor ki gopro 5 session al diyorlar. Bense mantikli buluyorum yanliz mikrafon sorunum var. Goproya mikrafon markasi boya lm 20 diye bir urun var ort 100 130 tl...
  2. S

Motosiklet botundan gelen ses?

Fotoğrafta gördüğünüz motosiklet botuna sahibim. Gaerne GP-1 Racing Boots olarak geçmekte. Botu aldığım günden beri inanılmaz şekilde ses yapıyor. Filmlerde ilişki sahnelerinde çıkan yatak gıcırtı sesinin yaklaşık 10 misli. Yani apartmanda evime üst kata doğuru adım atarak yürürken, arkamdan...
  3. S

400 tlye yağmurluk setine ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba 400tl bütcem var. Her gün motosikletim ile işe git gel yapıyorum gaziosmanpaşadan ayazağa maslağa. Çift yön 40 50 km yol yapıyorum ve bu süre zarfında işe ulaştığımda ıslanmış olmak istemiyorm. Tulum olabilir parça parça olabilir fark etmez. Ayakkabının ıslanmaması için...
  4. S

Yeni Motorumu Aldım Fotoğraflı, KTM RC 390 ABS

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir arayış içerisindeydim şimdi biraz size tavsiye vermek istiyorum arkadaşlar. Çok motor aralarından geçtim bana motorda zevk veren son sürat değil ( önemi var yavaş gitmesin sonuçta ) ivmelenmesi torklanması. Biliyosunu yeni ehliyet yasası yüzünden 35 kw üzeri...
  5. S

Yarın İkinci Motorumu Alıyorum Ne Yapmam Gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar. Yarın FZ8 alıyorum Allah kısmet ederse. Yapmam gerekenleri bilmiyorum, hayatımda ilk defa ikinci el motosiklet almaya gidicem hatta ilk araç alımı olucak bu, noter işlemleri vs onlar hakkında üç aşağı beş yukarı bilgim var elbette ama motoru servise götürdüğümde ustaya ne...
  6. S

Eski model ve Yüksek Kilometreli Motor Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz, Almalımıyız?

Selamın aleyküm geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bir bilgi almak istiyoruz, 2006-2007-2008 kırlangıç kasa r6, 30 bin 40 bin kmde alsak ne gibi sorunlar bizi bekler? Veya Fz8, 35 bin kmde 2012 model alınsa sorun yaşanırmı? Baktığımızda mondial drift ile 50-80 bin km yapanıda var, böyle kaliteli...
  7. S

R25, Ninja 300, RC390, CBR500R Sizce Hangisi?

Merhaba arkadaşlar. SS motorsiklet almak istiyorum, 27 bin km civarı 150 lik tvs apache ile tecrubem var. Çoğu kmyi ehliyetsiz yaptım ehliyetimi bu yeni yasa geldiğinde alabildim maddi sorunlardan dolayı ertelemek zorunda kalmıştım, 35kw diye bir saçma sınır varmış ona takıldım şimdi, büyük...

Yeni mesajlar