Arama sonuçlarınız

1. P

Setmog başkanı Ali İkbal Demirel kazada hayatını kaybetti.

Salihli Enduro Turing Motosiklet Grubu başkanı Kütahya da kazada hayatını kaybetti. Salihli'de kısa adı SETMOG olan Salihli Enduro & Touring Motosiklet Grubu Başkanı Ali İkbal Demirel, Kütahya'nın Gediz ilçesi Çavdarhisar mevkisinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Salihli’de...
  2. P

PC toplama bilgisi olanlar?

Sizce nasıl bir PC toplamalıyım? İsteklerim oclock imkanı olan bir PC rami 16 GB tekli(ana kartta 4 slot olabilir) ekran kartı geforce 1050ti veya üstü.sıvı soğutmalı olabilir farkı nedir sıvı ile fanlının? Ssd hdd ve wifi özellikleri olan bir kasa toplamak isyiyorum. Kendi soğutması olan...
  3. P

Trafiğe kapalı alanda kaza yapan genç kurtarılamadı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde arkadaşından aldığı motosikletle trafiğe kapalı alanda deneme sürüşü yapan 18 yaşındaki genç hakimiyetini kaybederek düşünce hayatını kaybetti. Kaza, Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre. 18 yaşındaki Mehmet...
  4. P

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarında ölü bulundu.

Akhisar 'da direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra kullandığı motosikletten düşen bir kişi hayatını kaybetti. Kaza, Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde evine giden 45 YD 836 plakalı motosiklet sürücüsü Şadi Göral...
  5. P

Terkedilmiş motosiklet çalıntı çıktı.

Salihli ilçesinde vatandaşlar tarafından terk edilmiş vaziyette bulunan plakasız motosiklet, çalıntı çıktı. Edinilen bilgiye göre, Poyrazdamları Mahallesi’nde terk edilmiş vaziyette duran plakasız motosikletten şüphelenen vatandaşlar, durumu Jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay...
  6. P

Peugeot kisbee motosiklet peugeot partner arabaya sığar mı?

Arkadaşım kisbee alacak ama İzmirden almak zorunda olduğu ve ramazan olduğu için arabayla (partner) getirebilir miyiz? 1854 mm kisbee boyu diyor partnerin arka koltuğu yatırsak getirirken sorun olur mu? Getirirken bişi olur mu çizilir mi? Yada bu motosiklet ile izmirden 90 km yol çekilir mi? 50...
  7. P

İzmir Ödemiş'te motosiklet kazası. 2 ölü var

Ödemiş Birgi de kaldırıma çarpan motosikletteki 2 kişi öldü. Murat Elma'nın (38) kullandığı plakasız motosiklet, Birgi Mahallesi Gürol Madan Caddesi'nde kaldırıma çarptı. Sürücü Elma, olay yerinde hayatını kaybetti. Motosikletteki İsmail Yayla (35) da ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ödemiş...
  8. P

Dünyanın en tehlikeli yolu Türkiye'deymiş.

Bilmiyorum bu habere gerek varmıydı ama Türkiyenin yolları her zaman tehlikeli. Yola çıkan mı ararsın, yolun ortasında patlayan lastiği almayan mı? Neyse haberin linki aşağıda. https://www.memurlar.net/haber/702458/
  9. P

125 cc üstü motor önerilerinizi bekliyorum.

2000'den önceden beri ehliyetsiz olarak motor kullanmaktayım. o yıllarda rus kayıklı motorlarından vardı babamın ona biniyordum daha sonra 2006da kenbo motorumuzu aldık 125cc onunla ta gecen yıla kadar 4-5bin km yol yapmışımdır.2013te de ehliyetimi aLdım. geçen yıl martta honda wing go 100 cup...

Yeni mesajlar