Arama sonuçlarınız

1. mavellen

Trafik kazası geçirdim.

Sevgili kardeşlerim 13.08.2025 saat 08:29 bir aracın bana sol tarafımdan çarpması sonucu, ruhumda unutamayacağım bir yara açtı. Kazada büyük oranda ben suçluyum. Haklı haksız bunun hiç bir önemi yok. Kazanın son 1 kilometresi. Işıklardayız, önde yer bulamadım. Emniyet şeridi motorlarla dolu...
  2. mavellen

Motosiklet arka görünüm aynası diğer adıyla dikiz aynası.

Bu gün trafikte scooterde gördüm. Çok hoşuma gitti. İşlevselliği nedir bilmiyorum. İş görüyormu. Yan aynalara bakalım elbette ama bu ürün çok ergonomik geldi. Gerçekte öylemi yoksa çöpmü ? Motosikletinde bu aynadan kulanıp tavsiye edebilecek varmı. Örnek ürün...
  3. mavellen

choho marka zincir

Bu markayı nasıl bilirsiniz?Alınabilirmi yoksa uzakmı durmalı?
  4. mavellen

Yağ filitresi sorunu

Arkadaşlar, bugün yağı değiştim ama yağ filitresini değişmek istemedim.Sökmüşken yağ filitresinin ordaki eski yağıda temizleyim derken yağ filitresini iç ettim.Mecbur sökmek zorunda kaldım.Sonuç olarak yağ filitresi yok.Yağ filitresi olmadan yağ pompalamaya devam edermi?Ne gibi sakıncaları var.
  5. mavellen

Ps vita tavsiye

Arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.Oğluma ps vita alacağım ama hangi modelini almam gerektiği konusunda bilgim yok.Hatta modellerini bile bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. mavellen

Topuk kanı ve aşı yaptırmamak

Arkadaşlar ben topuk kanı aldırmak ve aşı yaptırmamak istiyorum yeni doğacak oğlum için.Elbette bunun ile alakalı yasal prosedürleri bilmiyorum.Devlet ile başım baya ağrıyacak.Acaba bu konuda bilgisi olan varmı.Sizce hangi yolu izlemeliyim.
  7. mavellen

Dominar ile küçük bir pazar gezisi

Bugün öğlene doğru motor ile sahil gezintisi yapmaya karar verdim.Hava o kadar güzelki.Bence dün gece cemre düştü.Kaskımı eldivenimi taktım ve motorum ile düştüm yola.Meşhur sahil yolumuzdan bol virajlı yollardan sakin sakin fıtı fıtı gezeceğim. Malesef arkadaşlar pisiklet sürecekmiş o neden...
  8. mavellen

Elem bir kaza

Akşam saat 11 civarı evde oturuyorduk misafirlerimiz vardı onlar gitti bizde yatmaya hazırlanıyorduk.Bir fren sesi duyduk sonra çat diye büyük bir ses çıktı hanım hemen koştu pencere sonra ağlamaya başladı,neler oluyor noldu demeye kalmadı git gitti çocuklar dedi.Hemen balkona çıktım aman...

Yeni mesajlar