Arama sonuçlarınız

1. K

FZ6 FAZER ÖN DİŞLİ İLE ALAKALI

Selamün Aleyküm arkadaşlar, Dün Başıma gelen bir olayı sizinle paylaşıp olayı bilen biriden dinlemek istiyorum.. Yolda Giderken Bir Anda Debriyaj boşa çıktı Vites geçişi yapabiliyorum fakat motor boşta gibi kalıyo gaz verdiğim zaman sanki boşta havası oluyo debriyajı vitesde bıraksamda motor...
  2. K

Bir Beyin Fırtınası Yapalım Yardımcı Olalım..

Arkadaşlar olay şu., Daha Önceden Km'de 13 Krş Yakan Motorsiklet Performans Egzoz Taktıktan Bir süre Sonra Baya Bir Artış Gösterdi.. Eskiden 15 TL gibi bi parayla 110 Km Civarında Yol Yapan Motor Şimdi 15 Tl Parayla Anca 80-90 Yapabiliyor.. - Gaza Fazla Basma Konusuna Şöyle açıklık getiriyim...
  3. K

Neden ötürü bunu yapar?

Mevzu şu, Motorsikletin ışıkları far ışıkları vs açtığımda fren lambası yanmıyor.. Fakat motor çalışır durumda ışıklarını kapatıp frene dokununca fren lambaları yanıyor.. Ustaya götürdüm Bi Aküden dedi Bi Şase Yapmıştır dedi.. Sizce Sebebi Nedir.?? Ve Şase olayı varsa Tamamen Deponun koltuğun vs...
  4. K

Beyin Fırtınası Lazım Esintide Olur :D

Arkadaşlar Şu konuyu bi ortaya sunmak istiyorum.. Motorsikletin Arka balata neden öter, Frene bastığımız zaman itici bir gıcırtı sesi varya bunun sebebi nedir ve En önemlisi Varmı Bi Çaresi.. İçine Hava Basmak ( Toz Pislik vs ) ? Balatayı değiştirmek.. Bunların hepsi yapıldı.. Kesin Çözümü ve...
  5. K

Bi Soru Aklıma Takıldı..?

Yamaha Ybr 125'e Katlanır Plakalık Taktırılabilirmi.. İnternet sİtesinden Siperiş edicem Sıkıntısız Taktırabilirmiyim.? Konuya Hakim Olanlar Mesaj yazsın Lütfen..
  6. K

DESTEK LAZIM ;)

Kask Kamerası ile yol anılarına başladık.. Yavaş Yavaş ilerlicez.. İzleyip yorumlarınızı bekliyorum Abone de olursanız on numara olur :) https://www.youtube.com/watch?v=2-AepQm9i4s
  7. K

Lastik Konusunda Yardım....!!

2014 Haziran Ayında Kuba Platinum 150 Sıfır Motor aldım.. Altında '' NYLON '' Tarzında dandik lastikler vardı artık iyice hissizleşti.. Aklımda İki Marka Var.. IRC ve SMALLOW.. IRC 180 Lira Ön Arka.. SMALLOW 140 Lira set halinde.. IRC Marka Lastik Kullanan var mı Nasıldır Ömrü ve Yeri tutuşu...

Yeni mesajlar