Arama sonuçlarınız

1. M

iddaya başladığım gibi bu işten anlamadığımın ortaya çıkması

Aslında son 2 haftalık bir hikayemi yazacağım. Günlerden bir gün iş yerinde sıkıldığım bir an , yan masadakilerin iddia hakkında konuşmalarına şahit olarak , bu nasıl birşeymiş arkdaş diyip , internette biraz araştırma sonucu bir siteye üye oldum. Biraz bilgim var aslında maç sonucu tahmin...
  2. M

Evde boş boş oturmaktansa ne yapabilirim ?

şeklinde sordum kendime; Şubat ayında ki çok acı veren ayrılmadan sonra kendimi kapatmıştım odaya.Sanki sırtımda talıayamadım bir yük vardı.Sbah işe gidiyorum akşam geliyorum, televizyon karşısında sızıp ertesi gün yine işe gidiyordum.Acı öyle bir vuyuordu ki bazen bilen bilir herkesten intikam...
  3. M

Patronlardan Üniversite mezunlarına gelen tepkiler.Sizlerin yorumları

Haber ayrıntılarını yazının altında bulabilirsiniz. Bu konuyla ilgili 3 fikir biliyorum 1-SOCAR eski CEO su Kenan YAVUZ.CV lere bakmadan çöpe attığını ve YÖK e eleştirilerde bulundu. 2-Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Ustanın altına mühendis verirdik şimdi herkes müdür...
  4. M

Yeni ehliyet alacaklar nasil öpülür(parasal)

25 gün önceden randevu aldim bugun saatinde trafik tescil şubeye gittim.Sistem yok dediler 1.5 saatlik beklemeden sonra sistem geldi.Neyse 4 5 kisi sonra sira geldi.Evraklara bakildi makbuzlara bakildi ta bi ve en son raporunuzda gözlüklu veya gozluksuz yazmiyor denip tekrar rapor istendi.Ben...
  5. M

A2 Ehliyet ile 35 kw motosiklet seçimi ve yeni ehliyet yasası

Öncelikle ilk mesajım olduğundan hepinize iyi akşamlar dilerim. Ben 33 yaşında motosiklet tutkumu serbest bırakan biri olarak A2 ehliyet almak için kursa gitmekteyim. Neden A almadınız diye soracak olursanız 2016 yılının acemiliğine geldik diyelim. Sorularıma gecmeden önce bayağı bir arastırma...

Yeni mesajlar