Arama sonuçlarınız

1. M

Sizce Ölürmüyüm?

Evet abilerim ablalarım kardeşlerim, ben 23 yaşında bir kardeşinizim. Motor tecrübem olarak, Ybr 125 5 bin km. Mondial 150 X threme Max 150 Cross la 4000 km var. Boyum: 188 Kilo: 75 Benim 34 bin lira mevlam var. Aklımdaki motor Cbr 600 RR ama ölürüm diye korkuyorum. Sizce ölürmüyüm? :cherry: Ben...
  2. M

Hangi kaskı kullanıyosunuz ?

Merhabalar, Siz değerli motosiklet sevenler hangi kaskları kullanıyolar :) Çoğunluğun kullandığı 300-500 türk lirası arasında kask varsa almayı düşünüyorum :queen::cherry:
  3. M

Sonunda Ehliyeti Aldım Korumalarda yardıma ihtiyacım var...

Merhabalar sonunda ehliyetimi alabildim :) Yaşım 19. Boyum 1.85 Kilom 65 Yaklaşık olarak korumalıklara 2.5 bin lira ayırdım. Sağlam kask arıyorum 500-600 arası mümkünse renkli vizörlü olsun hastayım şu renkli vizörlü kasklara ama bulamıyorum :( Mont olarak alphine stars düşünüyorum ama siz...
  4. M

Ehliyet Randevusu Rezilliği

Merhabalar, Sürücü dosyasını bugün kursdan aldım. Randevu almam gerekiyormuş bi girdim siteye 1 ay sonra randevu verebiliyorlar. Bursada oturuyorum. Tam bir rezillik yok mudur bunun başka yöntemi 1 ay beklicekmiyim ben şimdi randevu için :pr::jocolor:
  5. M

Motor bulmak bu kadarmı zor

Merhabalar, C.tesi direksiyon sınavına girip ehliyeti alıyorum yaşım 19 motor almayı düşünüyorum Fakat bakmadığım motor kalmadı Boyum:187 Kilom:65 Cılızım anlıcağınız :pale: Motor arıyorum boyu boyuma baktığım modeller şunlardır; -WR 125X -YZF 125 -MT 125 -Cbr 250 -Pulsar 150NS -Mondial X...