Arama sonuçlarınız

1. S

yapılacak gezi ve rota hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar yazın bu sıcağında ne kadar mantıklı bilmiyorum ama geziye çıkmak istiyorum birkaç arkadaşımla beraber. Buraya herhangi bir harita koyamadım çünkü rotanin hangi programla cizildigini bilmiyorum google Mapsten denedim ama o da en yakın guzergahi yaptı hoşuma gitmedi. O yüzden...
  2. S

Evet, forumun değişmeyen konusu.

Bütün forumdaşlarımı selamlayıp konuya balıklama dalıyorum. Tahmin ettiğinin üzere konu 250cc motor önerisi. Milyonlarca kez aynı konu açıldı ama lütfen sövmeyin. Çoğu konu başlığını okudum ama kendime göre uyarlayamadım veya net bişey oluşmadı kafamda. Boyum 1.90 kilom 80. 18 yaşındayım 2...
  3. S

REV'IT

Merhabalar motosiklet forumu üyeleri Koruması sağlam, şık, yazın terletmeyen kışın üşütmeyen(mümkünse) ceket bakıyorum. Birkaç güne kadar; Revit Shield Revit jupiter gibi 4 mevsim diye geçen montlara bakıyordum. (Ne kadar 4 mevsimdir bilemiyoruz artık) Bugün düşündüm ben niye deri almıyorum...
  4. S

Drz400sm

Geçen forumdan bir arkadaş önermişti sm istiyorum diyince. Baktım çok da hoşuma gitti. Sanırım üretilmiyormuş artık. İkinci eli de 20binden aşağı yok. Siz ne önerirsiniz bu motor hakkında? 20bin çok mudur az mıdır? Smlerin sakin sakin kullanılacağını pek sanmıyorum. Yanlışsam düzeltin.
  5. S

Asfalt keçisi :D

Endurocu smci abilerim ablalarim, Öncelikle söylemek istiyorum bu başlıkla ilgili yüzlerce konu açılmış. Çoğunu okumaya çalıştım ama anlayamadım. Bi kısım olmaz diyor bi kısım şiddetle tavsiye ediyor. Napsam bilemedim.. Ne zamandir supermoto aşığıyım. yamaha wr125x modelini dusunuyordum...
  6. S

Motor Yapımı

Herkese merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi motor yapımına çok ama çok meraklıyım. Şuan öğrenci halimle yapabilir miyim bilmiyorum ama ileride ölmez sağ kalırsam kesinlikle yapmak isterim. Bu işle ilgili bir kaç sorum olacak bilgili arkadaşlara. Motorun parçaları olsun birleşimi olsun bu...
  7. S

Kross Pantolonu hakkında

Arkadaşlar kross pantolonunu nasıl bilirsiniz? Forumdaki çoğu kişi tech90 kullanıyor onu biliyorum. Acaba kross pantolonu kullanan da var mıdır? Çünkü hem rahat gözüküyor hem ce onaylı korumaları var. Ve dışarıdan bakılınca da güzel gözüküyor. Asfalt kullanımı için de uygun mudur? Bilgisi olan...
  8. S

Bot öneri

Merhabalar, Baktığım iki tip bot var. Yine de önerilerinize açığım siz neler kullanıyorsunuz, itinayla dinlerim :) Forma Urban Touch HI-DRY YDS 7.2 diablo gore-tex
  9. S

Ekipman Yardım Çağrısı

Abilerim ablalarım, Yamaha wr125x almak istiyorum. Daha çok ankara şehir içinde kullanmak istiyorum. Yani soğuk.. Nadiren de uzun yolculuğa çıkarım. İlk sorum cross giyimi hakkında. Sizce cross pantolonu ve tişörtü alıp full body armor mu alıyım(daha ucuza geliyor) yoksa adam akıllı mont ile...
  10. S

İcon ekipman

Herkese fazlaca merhaba, Bugün internette gezinirken icon un mont modellerine denk geldim ve bu modeller gerçekten çok tarz ve yakışıklı. Daha sonra icon variant isimli kask serisi ağzımı sulandırdı açıkçası varianttan almayı düşünüyorum. Siz bu kaskı önerir misiniz? +ları -leri nedir veya onun...
  11. S

Supermoto ekipman tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Konuya balıklama dalıcam yamaha wr125x almak istiyorum ve ankarada sürmeyi planlıyorum maksimum 3000 lira bütçeyle nasıl bir ekipman tercih etmeliyim? Ve merak ettiğim bir konu daha var montlarda ve pantolonlarda sizce 4 mevsim olanlar mantıklı mı?
  12. S

Naked motor önerisi

Herkese selamlar saygılar Öncelikle yazıya başlamadan önce söyleyeyim evet bir sürü konu açılmış bu başlıkla ilgili evet sonuna kadar haklısınız oradan okuyup öğrenebilirdim ama amacımı ve özelliklerimi yazıp da sizlerden bir tavsiye almak istedim hem de forumda da yeniyim birkaç insanla...

Yeni mesajlar