Arama sonuçlarınız

1. İ

Test sürüşü Yardım

Merhaba iyi akşamlar dilerim Bajaj sitesinden hiç test sürüşü başvurusu yapan oldumu o konuları hiç bilmiyorum nasıl işlediği hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum . şimdiden teşekkür ederim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------...
  2. İ

Aksiyon kamerası sıkıntısı :?

Selamın Aleyküm abilerim,ablalarım,kardeşlerim . 1.5 ay önce aliexpressten sj cam m20 yi siparis ettmiştim(140 dolar) 3 hafta önce geldi çok güzel çekimler yapıyorum motorun üstündeyken malum gece çekimleri beni biraz üzdü acaba ayarlarında mod felanmı var yoksa başka birşeymi bilemiyorum ...
  3. İ

makas atan tek hücreli

Merhaba iyi gunler iyi forumlar bugun saat 9 da disari ciktim hava almak ve kafam dagilsin diye 20-30 dk sonra gezer iken isiklarda duruken , yesil yandi ve sakince yolumda seyir etmeye basladim yol 2 serit ve saga donus var ben sag seriteyim sol seriten yabanci plakali bir jeep soldan benim...
  4. İ

Boy problemi

Selamın aleyküm iyi bayramlar kardeşlerim abilerim amcalarım Başlıktada belirtildiği gibi 2 motorsikletime karar verdim bajaj pulsar 150 as endurolara merakım olduğu için bunu tercih ettim ondan önce şuandada kullanmakta olduğum 125 cc taiwan malı motorum var 8 bin km tecrübem var yeterli...
  5. İ

Motora yeni başladım ekipman takviyesi

Merhaba lar arkadaşlar ben 2 haftaya ehliyetimi alacağım Allahın izniyle. Ve benim bi takim hazırlıklarımi yaptım (ekipman) eksik olan neler olabilir ? (Resime 1 kez tiklamaniz yeter gorunmuyorsa)
  6. İ

Motor montu (korumalı) önerisi

Selamın Aleyküm öncelikle bir motosiklet montu korumalı alacağım butcem 180 tl yi geçmeyecek şekli şemali düzgün kırmızı mümkünse bir mont arıyorum şimdiden teşekkürler...
  7. İ

2 haftalık motorumdan benzin akiyor

Selamin aleyküm arkadaşlar azonce aşağıda motorunun ustundeyken bir şey fark ettim motorun ustundeyken sarı bir sıvı vardı motordan inip bakayım dedim deponun tam alt Tarafından çok çok az benzin kaçırıldığını fark ettim depoda herhangi bir hasar yok iki kablonun birleştiği yerden akıyor sorun...
  8. İ

Motor ve ekipmanlar hazır ;)

Selamin aleyküm öncelikle Bugün ekipmanlarıma tümden kavuşmuş oldum. Tek eksigim ehliyet kursunada yazildim (A1) Eehliyetimi en fazla 1 ay içerisinde alacağım fakat ehliyet yani direksiyon sınavları cokmu zor ben hiç motor kulanmadim ama araba az kullandım ? Ekipmanlarim...
  9. İ

Ehliyet bakarmisin ?

Selamin aleyküm öncelikle iyi forumlar dilerim.... Sizlere değerli üyelere bir sorum var . Yaşım 16 babam bana 4500 wattlik bir elektrikli motosiklet alacak kaskindan eldivenine ve tüm.ekipmanlarının hazırladım .fakat ehliyet sıkıntı olacağını söylüyorlar . bu konu hakkında sizden bilgi alirsam...