Arama sonuçlarınız

1. M

Revit Drifter H20 Motosiklet Eldiveni & Motul C2 Zincir Yağı

Herkese Merhabalar, Kaza nedeniyle motosiklete 1-1.5 sene ara vermiş bulunmaktayım. Elimdeki parçaları satıyorum. Eldiven : 280 TL (1 sezon tek tük kullanıldı iyi durumda Bedeni XL) Yağ : 30 TL (Yalnızca 1 kere kullanıldı hatta kullanılmadı bile sayılabilir kutusu bile tertemiz) Tercihim...
  2. M

Havaalanı Motosiklet Parkı- Sabiha Gökçen

Herkese merhabalar arkadaşlar. Bu soruyu arattım fakat bana yakın zamandaki bilgisi lazım olduğu için konu açmak zorunda kaldım. Arkadaşlar yarın akşam(09.07.2016) sabiha gökçenden uçağım var. 1 hafta boyunca motoru da oraya bırakıp, dönüşte almak istiyorum. Biletimi bi 10-15 gün önceden aldım...
  3. M

Jant boyama ve ruhsat

Herkese merhabalar. Öncelikle forumda arattım ve bu tip konular ya oldukça eski açılmış ya da ruhsat olayına pek değinilmemiş(eğer ben bulamadıysam kusuruma bakmayın.) Şu aralar motoruma kozmetik olarak bir şeyler yapmak istiyorum bundan dolayı bazı sorularım var. Bu jantlara şerit çekenler...
  4. M

Otobandaki emniyet şeridi hakkında

Arkadaşlar merhaba. Bugün ilk defa otobanda seyahat ettim fakat aklıma bir şey takıldı. Biliyorum illa ki daha önce açılmıştır, sorulmuştur fakat ben bulamadım, bulduklarım da eski yıllara aitti. Şimdi mesela bu tem otoyolundaki (örneğin edirne yönü) sağdaki emniyet şeridinin üzerinde sürekli...

Yeni mesajlar