Arama sonuçlarınız

1. G

Disk kilidi önerisi

Alarmlı sağlam bir disk kilidine ihtiyacım var. İl dışına gittiğim zaman kapının önüne koyduğumda sesi yüksek çıkacak ve kaliteli bir şey arıyorum
  2. G

Yurtdışı siteden blok getirmek

Merhaba herkese iyi geceler. Yamaha Fazer 600 motorum içim yedek parça olarak kenarda köşede dursun diye ebay dan 2. El komple sandık motor getirmek istiyorum. Fiyatı buraya göre uygun ve km düşük. Motor no üstünde yazıyor. Okuduğum çoğu forum başlıkları eski tarihli olduğu için güncel olarak...
  3. G

Kaldırma sehpası uzun süreli kullanımı hakkında

Herkese öncelikle iyi akşamlar. Havalar soğuduğundan dolayı motorumu kapalı bir garaja koydum arka kaldırma sehpasına da aldım motoru ancak aklıma takılan bir soru var motor uzun süre o halde kalacak arka teker askıdayken arka maşaya herhangi bir sıkıntı oluşturur mu ?
  4. G

Soğukken gelen şırıltı sesi

Kawasaki Ninja 250sl kullanıcısıyım motor soğukken şırıltı sesi gibi ses geliyor sübap dam dolayı düşündüm servise götürdüm usta hiçbir şey yok dedi motor 10.000 km ye yeni girdi yağı yeni bir arkadaşımda da aynı modelden var o 3000 km de ancak onda böyle bir problem yok sizce neden olabilir ?
  5. G

Shark ridill skyd ?

Ürün hakkında Türkçe inceleme bulamadım.Kullanan arakaşlar varsa yprumlarını alabilir miyim ?
  6. G

Kask önerisi olan?

İyi akşamlar arkadaşlar yeni bir kask almak istiyorum önceki kaskım ls2 80 90 km üstüne hızlara çıktığımda acayip ses ve hava alıyordu 500 tl gibi bir bütçem var mt serisi mi alsam ya da o fiyata başka sesi nispeten daha az geçiren markalar var mıdır kalite olarak da ls2 veya mt kadar korusa...
  7. G

Hatay ve çevresinde ninja 250r veya 250sl aranıyor

Hatay ve çevresinde hasar kayıtsız düşük kilometre de yeşil renk Kawasaki Ninja 250R veya 250SL aranıyor
  8. G

Daha acemiyim ama uzun yol yapmak istiyorum

Bajaj pulsar 150 ns kullanıcısıyım üniversite öğrencisiyim ve haziranın 10 u gibi dersler bitiyor motoru burda bırakmak istemiyorum ve memleket ile kaldığım yer arasında 600 km yol var şehir içi 1500 km yol yaptım şu ana kadar sizce memlekete motorla gitmeli miyim gitmeliysem de kaç kilometre de...
  9. G

Herkese Merhaba

Öncelikle benden yaşca büyük olan abilerime ve forumdaki diğer arkadaşlara merhaba demek istiyorum :) küçüklüğümden beri hayalim olan motosiklet alma işlemini 1 haftadır gerçekleştirmiş bulunmaktayım sevincimi ve heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim :)ruhsata bakıp bakıp bu harbiden benim mi...

Yeni mesajlar