Arama sonuçlarınız

1. M

Baja Rallisi

Duzcednin akcakoca ilcesinde devam etmekte olan ralli,Trtspor'dan canli yayinlaniyor. Kacirmayin baya keyifli. Gaza gelip atv bakmaya basladim:) ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ---------- Ulkemizde boyle etkinlikler olmasi cok sevindirici...
  2. M

Kasimpasa kulaksiz nedir aga

Ktm rc 250 miz calindi. 2 saattir orda surtuyoruz, bi tane pic korkusuzca binip duruyomu . Bi kactane kurye arkadas motoru gorup aradilar. Polise falan gittik ama agaaa bu nedir. Orasi nasil bir semt, o insanlar ne oyle, orda adamin gotunu keserler yeminle. Kimse yok mu iki sohbet akil fikir...
  3. M

Ktm 250 rc calindi,bi bakin bi kac bilgi var

Bu sabah balatta motoru calmis picler, picler diyorum cunku civar esnafin kamera goruntulerinden anlasilan 2 pic skuturda 1 pic de bizim motorda. Motor yaklasik 1 km calistirmadan goturuluyor.hafif rampa hafifte diger morun itmesiyle. Calan serefsizler 14 15 yaslarinda, butun gun balatta...
  4. M

kendi Tank Pad'imi tasarladım

acep bunu nerelerde yaptırabilirim?
  5. M

manet-el koruması ve rüzgar siperliği

almayı düşünüyorum. istanbulda bunları bulabileceğim bir yer önerebilir misiniz ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ---------- ağalar beyler.ayıptır.bi yardım edin
  6. M

İstanbul-Mudurnu baba ocağı ziyareti

Cuma günü eşimle çıktığımız yolculuğumuzun gidiş kısmında yağmurun gazabın uğrasakta çok keyifli bir hafta sonu gezisi oldu.(265km x2.Benelli tnt 250) http://gelecektekiilkel.tumblr.com/ foto yükleyemedim. Tumblra yükledim. ama onun da linkini veremedim sanırım. bi deneyelim bakalım..
  7. M

Yagmurda motorsiklet surmek.

Altunizade'den ciktim besiktas molali,levent macka taksim mecidiyekoy beylerbeyi cengelkoy kiz kulesi harem kosuyolu ve tekrar altunizade. Yagmurlugum yok ama islanmak ayri guzel. Yol boyunca sacma sapan sarkilar mirildanirken agzim hep kulaklarimdaydi. Ula ne mutluluk verici bir makinasin sen...
  8. M

PROJE TEKLİFİ VE SORUMLULUK ALMAK İSTEYNLER! YAKLAŞ BİRAZ BURAYA...

Bir motorsiklet sürücüsü İstanbul trafiğinde ne denli riskler alıyor? Az biraz hepimizin derdi,sıkıntı yaşadığı sorunu,çözüm önerisi sunabileceği problemleri mevcut. Motora gaz verdiğimiz andan ayaklığı indirine kadar geçen sürede ne kadar stres yaşadığımız ortada. Hemen hemen hepimiz arabalara...

Yeni mesajlar