Arama sonuçlarınız

1. K

Pulsar 200 ns egsoz ve lastik önerisi?

Arkadaşlar elime 2 bin lira geçti ön cam ve gidon yükseltme alacağım..lastik olarak michelin PS mi yoksa Pirelli DR 2 mi önerirsiniz? Viraj yapmayı seviyorum ayrıca çanakkale de kar yok sadece 2 ay yağışlıdır o zamanlarda da kullanmam motoru iyi havalarda kullanıcağım... Egsoz istiyorum fakat...
  2. K

Motordan gelen ses

Sürekli rolantide çalışırken şıkı şıkı şıkı şıkı ses geliyor bu ses sinir bozucu servise gideceğim sorun ne olabilir?
  3. K

Ktm rc 390 titreşim

Arkadaşlar belirttiğim rc 390 modelini almayı düşünüyorum pulsar 200 ns den geçiş yapacağım titreşimi beni korkutuyor test de edemedim tek silindirli malum beni alırsam neler bekler??
  4. K

Cross Önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 100 bin motosiklet tecrübem mevcut. Kuryelik yaparak başladık motor sürmeye şimdide pulsar 200 ns ile devam etmekteyim özel yaşantıma. Kuryelik yaptığım dandik mondialimi sattım kuryeliği bırakınca. Ama pulsarıma kıyamıyorum açıkçası ve cross a başlama niyetindeyim ekipmanım...
  5. K

Ninja 300 vs Ktm rc390

Arkadaşlar iki motor arasından hangisini öneriyorsunuz?
  6. K

Motorum Tekliyor

Arkadaşlar daha rodajdayım 300 km oldu şimdiye kadar 2 kere 3-4 saniye boyunca motor 6-7 bin devirde tekliyor sanki gaz kesilip geri geliyor ve eksoz öksürüyor ve bir ara 9 bin devirde motordan sanki parçalanıyormuş gibi ses geldi anlam veremedim bir fikriniz öneriniz var mı?
  7. K

Hero Hunk mu Hero thriller mi?

Arkadaşlar ikisi arasından hangisini önerirsiniz? hunk alırsam arka disk modelini alacağım. Bilgi ve önerilerinizi bekliyorum
  8. K

Hero thriller 150 & Pulsar ns 150 & Apache rtr 150

Arkadaşlar Hero thriller 150 & Pulsar ns 150 & Apache rtr 150 motorlar arasında kaldım aslında 8 bin tl bütcem var ns 200 de alabilirim ama motoru kurye olarak da kullanma ihtimalim olduğu için 150 cc sınıfına yöneldim.Ve bir sorum daha hangi motorun daha kaliteli olduğu.Uzun km ler yapacağım...

Yeni mesajlar