Arama sonuçlarınız

1. E

BMW f 900 xr 2024 model ağustos çıkışlı 130 km. motorumu satıyorum

Fotoğraf atmayı beceremedim.İsteyen arkadaşlara whattshapp tan gönderirim. 0532 3722917 Sahibinden ilan no:1246660714
  2. E

HGS

Arkadaşlar hgs motorlar için nasıl alınıyor.etiket yapıştırma olayı varmı?Son zamanda alan varmı acaba motoruna?
  3. E

Bayramda yalova-çanakkale gezisi

Arkadaşlar bayramda eşimle beraber yalovadan çıkıp yenikapı üzerinden tekirdağ-edirne -ezine -çanakkale turu yapıp balıkesir üzerinden geri dönmek istiyorum.Tekirdağda köfte-edirnede nerde ciğer yenir.Ezineden peynir -manda yoğurdu nerden temin ederim.Güzergahı bilenler yardımcı olabilirmi?
  4. E

2025 motorsiklet fuarı

Arkadaşlar bu sene motorsiklet fuarı olacakmı?
  5. E

TRAFİK ve KASKO fiyatları

TRAFİK ve KASKO yu en hesaplı nereye yaptırıyorsunuz?Motor için trafik sigorta fiyatları 4.000-5000 arasında değişirken kasko fiyatları 20.000- 70.000 arasında değişiyor.BU kadar oynaklık nedendir arkadaşlar?
  6. E

Yeni bmw f 800 için aksesuar ve kıyafet önerileri

Selam arkadaşlar sıfır bmw f800 için anlaşma yaptım.ay sonu teslim edilecek.bursadan otobüsle gidip antalyadan teslim alacağım.Bana acil olarak koruma demiri-ön cam--( kendi orjinalı kısa)kask gereklidir.BMW de koruma demiri 15-20 bandında- uzun ön cam 25 bin bandında -kask 25-30 bin...
  7. E

İSTANBULDAKİ motorsiklet bayileri

istanbulda bulunan kawasaki-yamaha-suzuki-honda-bmw-ducati BÜYÜK BAYİLER nerdedir?Elinde her çeşit bulunan bayilerin isimlerini bilen arkadaşlar yazabilirmi?
  8. E

Selamlar yaş 46 motosiklet eğitimi almak istiyorum.ama....

Arkadaşlar herkese selamlar.motor tutkum çocukluğumdan beri var.babama zorla aldırdığım 50 cclik mobiletten beri (30 sene önce)motor sürmedim.şimdi tekrar hevesim nüksetti.motor almadan önce eğitim alayım dedim.ama hondanın sürüş eğitimi full dolu.eğitim almadanda sürmek istemiyorum.mekanım...

Yeni mesajlar