Arama sonuçlarınız

1. F

KAMP YER ÖNERİLERİ

Arkadaşlar merhaba. Kısmet olursa bayramın son günü eşim ile beraber ege bölgesinde tatil planlıyorum.yeni yoldan gideceğim. ortalama 8 günlük bir kamp düşünüyorum dönüş yolu ayvalık edremit çanakkale tekirdağ üzeri olacak. Sizden ricam bu rota üzerinde il il gezerek. güzel ücretli wc duş olan...
  2. F

YARDIM LÜTFEN .... FZ6 FAZER HATA KODU 46 UYARISI ..

Arkadaşlar merhaba motosikletin motor ışığı yanıyor ve 46 kodu veriyor yalnız bazen bu ışık yanıyor bazende yanmıyor .sayfada bu koda baktığımda Hata Kodu : 46 Teşhiş Kodu : -- Semptom : Yakıt enjeksiyon (FI Sistemi) sisteminin mevcut gücü normal değil. diyor ama anlayamadım ne yapmam lazım...
  3. F

FZ6 FAZER MOTOR IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR

Merhaba arkadaşlar istanbuldan edremite dönüşte asosa 1200 km yol yaptım.bir sıkıntı çıkmadı çok şükür .yalnız dönerken malkarada motor arıza ışığı yandı.tekirdağda mola verdim hızımı yavaşlatıp vites düşünce motor ışığı söndü ohh dedim lakin yola koyulduğumda .1.vites 2. vites 3.vites derken...
  4. F

(FZ6 FAZER) TİGER FUL CARBON EGZOS SUSTURUCU HAKKINDA

arkadaşlar merhaba,motosikletimde tiger full carbon çift tüp egzoz bulunmakta,orjinal egzoz uzun zamandır garajda nasıl olsa işime yaramaz artık diip. dip köşeye attım, geçenlerde çıkartim taktırayım dedim malum cezalar arttı e bide artık rahatsızlık vermeye başladı bir anlık hevesle...
  5. F

İSTANBULDA GRENAJ TAMİRİ YAPAN YERLER ?

Merhaba arkadaşlar ufak bir kaza sonucu fz6 fazer motorumun kafa grenajı ve panzolotu kırılma meydana geldi intenernetten baktım yenisini almaya kalksam 1600 1700 tl gibi bir fiyat çıkıyor.istanbulda adam akıllı işini güzel yapan ustalığını harbiden konuşturan .işlem bittiğinde orjinalinden...
  6. F

Salda gölü kamp yapılacak yer

Arkadaşlar merhaba temmuzun ikinci yada üçüncü haftası salda golüne gitme planın var.varsa aramızda daha önce salda golüne kampa giden .bana önerebileceği çadirimi kurabilecegim, göle girebileceğim,motosikleti gece güvenle birakıp çadırımda rahatça uyuyabilecegim.bir yer bir kamp alanı varmı.
  7. F

GİDON TİTREMESİ

Merhaba öncelikle bu kadar hız yapmaya ne gerek var doğru düzgün yolunda gitsene demenize hak veriyorum ama çok nadirdir bu hızlara çıktığım yol müsaitse ve boş ise bu sürata maalesef çıkıyorum . gelelim soruma 190 km hızdan sonra gidonumda titreme meydana geldi ve bunu bi kaç defa denedim...
  8. F

YOLDA GİDERKEN UGULTU SESİ ?

Arkadaşlar merhaba bi kaç gündür yolda giderken motordan uğultu sesi geliyor gazı verdikteçe ugultu ses devam ediyor,ön tekerdenmi arka tekerdenmi anlayamadım servis götürdüm bulamadı bilye dedi.ön tekeri söktük bilyede herhangi bir problem yok gıcır gıcır.arka tekerde aynı . bu durum bana...
  9. F

ICON AIRFRAME --- ICON AIRMADA..??

arkadaşlar merhaba bu marka konusunda kararsızım neden bunu seçtin peki die soracak olursanız.,,normalde satış fiyatıtın altında bir fiyat üzerinden alıcam ve görünüş itibari ile biraz arai andırıyor gibi geldi bana, ki şekil şemal olarak çok büyük kaba görünüme sahip değil..iki model...
  10. F

MOTUL P3 LASTİK TAMİR VE ŞİŞİRME SPREYİ

arkadaşlar merhaba belki daha önce buna benzer bir konu açıldı .şimdiden afola inşallah mart ortası gibi uzun bir yolculuk yapıcam .ne olur ne olmaz,nasıl bir çözüm bulurum aşamasındayım ve nette bu ürünü görüdüm ve açıkçası kolayıma geldi .olurda lastiğimin patlaması durumunda bu ürün bir...
  11. F

30 agustos zafer bayramı kortej

arkadaşlar bu sene istanbulda kortej olacakmı acaba .var die biliyorum ama türkiye motosiklet platformunda olacagına dair açıklama bulamadım .
  12. F

(ALPİNESTARS GP PRO HAKİKİ DERİ ELDİVEN )İŞİN İÇİNDE BİR İŞ VARMI ACABA

arkadaşlar merhaba sahibinden gezerken bu eldiven fiyatı cazip geldi ama doğal olarakta kıllandım tabi,, nedir necidir bunu bilen, alan, kullanan varmı acama ...
  13. F

CMS GTRS 2.0 CARBON KASK NASIL BILIRSINIZ

Arkadaslar merhaba bu kask nasil kullananlar varmı internette kullanıcı yorumlarını bulamadim sadece bir video buldum.ozelliklerine baktigimda aynı ozellikteki tanınmış markalarin cok altinda bir fiyati var 1210 tl fiyat bu arada..kullananlar varsa bilgi verebilirmi
  14. F

ULUDAĞ MİLLİ PARK GIDEN VARMI

Arkadaşlar merhaba haftaya izne çıkacağım Istanbuldan günü birlik uludağ milli parka gidim diyorum .daha önce giden gören varmı. Oralara motorla gidilirmi yollar nasıl .piknik alanı varmı ağaçların arasında oturum manzaranın tadını cikartabilirmiyim..teşekkürler. tekeriniz düz bassın 😀
  15. F

BAJAJ PULSAR 200NS ÇALINDI..

iyi geceler arkadaşlar. 12 haziran pazartesi saat 21,00 da iftar saatinde bajaj pulsar 200ns beyaz renkte 34 TP 0658 plakalı motorsiklet gaziosmanpaşa küçükköyspor kulübü stadı civarında kapının önünden çalınmıştır.hırsızların kamera görüntüleri var kabak gibi meydanda.görüntülerde iki...
  16. F

TIGER EGZOZ SUSTURUCU YAPAN YER VARMI

Arkadaşlar merhaba Fz6 fazer motorun muayenesi doluyor muayenede sıkıntı oluyormus . susturucu yapan bildiginiz egzozcu varmı .. ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ---------- Arkadaşlar yokmu bilgisi olan
  17. F

MARUSHİN 999 RS (KASK)

arkadaslar merhaba Belki konu açıldı bilmiyorum ama bu kask hakkında dusunceniz nedir .biraz araştırdım olumlu olumsuz bilgiler var .
  18. F

izmire yolculuk...

Arkadaşlar merhaba ... 14 mayıs gibi ıstanbuldan yola çıkıp izmire dogru yol almak 18 mayıs gibide istanbula geri dönmek insallah.. Asıl konu şu izmirde güzel bir vakit gecirebilicegim cadir kurup kamp yapabileceğim güvenilir yer varmi kasaba köy ilçe fark etmez.birgün surada kalirsin birgün...
  19. F

Motul 300v 10w40 yağ alacaktım ki

Arkadaslar merhaba başlıkta belirttiğim yağı alacaktım ki satıcı aklımı karıştırdı motosikletin marka ve modelini söyledim bana bu yağın pist için uygun olduğunu bu yagi kullanirsam yağ yakması muhtemelen çabuk gerçekleştiğini ve motul 7100 10w40 olanindan almamin doğru olduğunu söyledi...
  20. F

PUTOLÌNE YAĞ KULLANAN VARMI

merhaba arkadaşlar konu açıldımı bilmiyorum ama.4 silindir motosikletime bu yağdan koymak istiyorum tercihen nonoteck 10/40 olanindan Bu yağı kullanan varmı. Nasıldır tavsiye edebilirmisiniz

Yeni mesajlar