Arama sonuçlarınız

1. Z

Vitesli motosikletten otomatik motosiklete geçmek ?

Öncelikler Herkese Merhaba; Ben vitesli motosiklet kullandım bunca zaman,şimdi scooter kullanıyorum ve bu bana baya baya tembel işi gibi geldi. :) Tamam vitesmiş debriyajmış vs.ilgilenmiyorsun trafiği daha iyi okuyorsun ama bilemedim yani rahat mı batıyor şu an bana :) Sormak istediğim vitesli...
  2. Z

19 eylül 2015 akşamı kaza

Öncelikle Herkese Merhaba; 19 Eylül 2015 cumartesi akşamı dangalak bir fiorino sürücüsü benim şeridime girerek kaza yapmama sebep oldu.Ve üstüne üstlük kaçtı.Mahkeme unsurlarından dolayı bugüne kadar yayınlayamadım.Mahkeme sonucunda her zamanki gibi devlet kazandı.Bense 1 hafta yatağa mahkum...
  3. Z

Motosiklet Parkederken Aman Dikkat !

Bu da sakar motorcu (haber başlığı) Motosikletini kaldırım kenarına park etmek isteyen bir sürücü, dengesini kaybederek kaldırım ve apartman arasında bulunan boşluğa düştü. Görenleri hayrete düşüren kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Motosiklet sürücüsünün yaptığı...
  4. Z

Kawasaki z 300 ün yanına 2.motor?

Merhaba forum ahalisi; Hali hazırda z 300 sahibiyim,yanına 100 cc scooter veya vitesli vergisiz bir motosiklet almayı düşünüyorum.Kesinlikle cup motor istemiyorum.Ucuz fiyatlı şekli düzgün bir motosiklet önerir misiniz? Şimdiden Teşekkürler.
  5. Z

Sizce çok mu istiyorum?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2015-model-z-300-273913782/detay/ Ben piyasaya göre bir fiyat biçmeye çalıştım.Sizin görüşleriniz nedir?
  6. Z

Gene Motosiklet sigortası:)

Motosikletimde hasar kaydı var,ve anadolu sigorta 453 tl veriyor.Sormak istediğim daha uygun fiyat verebilecek sigorta şirketleri varmı acaba? Geçen sene 175 tl'ye yapılmıştı.Ve bu benim 4.motorum hepsinide 0 aldım.Son Kazamdada kusur %100 karşı tarafa verildi. Şimdiden yardımlarınız için...