Arama sonuçlarınız

1. K

motoin.de alışveriş

Sitede alışverişi kapıda ödeme şeklinde yaptım ama şuan iptal etmek istiyorum nasıl yapıcam bulamadım yardımcı olurmusunuz :((
  2. K

NİNJA 250SL 2017? 4silindir ?

http://www.motoetkinlik.com/4-silindirli-2017-kawasaki-ninja-250r/ ne kadar doğru bilinmez ama sanırım 250cc yarışı her sene farklı motor getirtecek artık umarım doğrudur haber :cat:
  3. K

Çalıntıdan koruma...

hayırlı akşamlar abilerim binbir emekle motor sahibi olucam birde onun dakikalar icinde kaybolmasından cok korkuyorum, sitede otopark yok ama arkada biraz geniş ama kimsenin araba park etmedigi bir alan var etrafındada bel hizasında demirler var belki biraz daha uzun biraz araştırma yaptım...
  4. K

Bayiler kredi imkanı veriyormu?

Yamaha-Kawasaki-Honda gibi bayiler kredi imkanı vermektemidir acaba abilerim bilgisi olan paylaşabilirmi 5bin eksigim varda:)
  5. K

Nolan Kask kullananlar-kullanmış olanlar bi yardım :)

Nolan N64 kask alıcam ama bazı yerlerde ses sorunu oldugunu söylemişler kullanlar varsa yardımcı olabilirmi :pr:
  6. K

Kask karar veremedim yardım lütfen

Nolan Kask N64 Smart Mat Siyah Bell Qualifie Mat Siyah Caberg Stunt Güneş Vizörlü Mat Siyah sizce hangisi veya başka önerileriniz varmı acaba abilerim bi yardımcı olursanız sevinirim :pr:
  7. K

İnternetten alışveriş

Ekipmanlar için alışveriş yapabilicegim güvenilir bir site önerebilirmisiniz?
  8. K

Motor Renkleri

Genelde standart renkler 2-3 çeşit oluyor ama bunları kendi isteğimiz doğrultusunda değiştirme şansımız varmı boyatma vs gibi varsada bi zararı olurmu sizce
  9. K

Neden CBR250? Neden R25?

Genelde cbr tavsiyesi gördüm ama neden r25 tercih edilmedigini anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
  10. K

Merhabalar

Merhabalarr, henüz bir omotor sahibi değilim ama 3-4 ay içinde almayı planlıyorum tabiki racing düşünüyorum 20bin bütcem var bana fikir verirseniz cok mutlu olurum :cat:

Yeni mesajlar