Arama sonuçlarınız

1. B

Cup motosiklet yağ değişimi sonrası gelen takırtı

Merhaba değerli forum üyeleri. Bir konu hakkında muzdaribim. 2012 model 20500 kmde olan 'mondial snappy x' marka model motorumun bugün yağ değişimini yaptım. Yağ değişiminden önce yoktu. Yağ değişiminden sonra, motor sadece rölantide, ilk on saniyeden sonra tak tak tak tak diye ses geliyor...
  2. B

Hararet Sorunu 2

Merhaba değerli motosiklet sürücüleri. Benim motosikletimle geçirdiğim bir kaza vardı. Orada radyatör falan yamulmuştu. Hararet sorunu falan baş gösteriyordu. Burada konu açtım. Sağolsunlar çok yardımcı olundu bana. Şimdi bir sorunum daha var. Eskisine nazaran çok büyük çözüldü sorunum, hiç...
  3. B

Hararet Sorunu

Merhaba değerli motosiklet sever dostlar. ::gazla:: İşi bilen ustalardan bir takım bilgilere ihtiyacım var. Motosikletimle geçen ay yapmış olduğum kazadan sonra, motosikleti anca toplamaya karar verdim. Kaza kırmızıda geçen bir aracın bana sağdan çarpmasıyla oldu. Çok şükür bir şey yok bende...
  4. B

Ekipman tavsiyesi

Merhaba değerli motosiklet sürücüsü, büyüklerim ve kardeşlerim. Maalesef ki kazadan sonra, ekipmanın önemini acı yoldan öğrenmek zorunda kaldım. Belirlediğim bütçede bana İzmir'in kavurucu sıcağında terletmeyecek ekipman önerisi sunar mısınız? Terletirse kendimi biliyorum, biraz daralmaya...