Arama sonuçlarınız

1. K

MOTOSİKLET LASTİĞİ

Merhaba Arkadaşlar, Son bahar geldi yağmurlar başladı.Yamaha X MAX 250 motorum için ön 120 70 15 arka 140 70 14 Michelin city grip winter kış lastiği almak istiyorum bir yerden fiyat aldım ön arka 500TL dediler. Bu lastikleri daha ucuza nereden bulabilirim. Üretim tarihleri yeni olmalı aynı...
  2. K

Kış Lastiği

Merhaba Arkadaşlar, Malum Eylül ayı ortalarına yaklaşırlen kışı nasıl geçireceğim düşüncesi sardı.İnternette günlerdir kış lastiği ile ilgili araştırmalar yapıyorum ama beni tatmin edecek bir açıklama veya test bilgisi ile karşılaşmadım. Kış için hangi marka lastiği tavsiye edersiniz? Kış...
  3. K

Yamaha XMAX 250 ABS İstanbul & İzmir yolculuğu

Merhaba Arkadaşlar, 11 Ağustos 2016 tarihinde sabah 05:00 da Kavacık İSTANBUL adresimden Özdere İZMİR'e yola çıktım.Günler haftalar önceden inanılmaz bir heyecan duyuyordum bu yolculuk için.İnternetten uzun yol için yapılması gereken hazırlıkları araştırdım, güzergahı belirledim veee yola...
  4. K

YAMAHA XMAX 250 ABS UZUN TUR CAMI

UZUN TUR CAMI Merhaba sevgili arkadaşlar, Benim gibi acemi bir xmax 250 kullanıcısının tecrübelerinin, yeni başlayacak acemi arkadaşlara, fikir oluşturmasında yardımcı olsun diye bu paylaşımıda yapmayı doğru bulduğumdan yazıyorum.Vakti zamanında bu tarz görüşleri çok araştırmıştım çünki...
  5. K

YAMAHA XMAX 250 ABS

Merhaba Arkadaşlar, Motor almaya karar verdikten sonra,burada beni deneyimleri ile bilgilendiren,bana yol gösterip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Uzunca bir araştırma, bilgilenme ve eğitim sürecinden sonra ( 8 ay gibi bir süre ) nihayet Haziran başında Yamaha XMAX 250...
  6. K

HONDA & YAMAHA SERVİS

Merhaba Çok güvendiğim iki marka ''HONDA & YAMAHA '' bu iki markadan birine ait motor almayı planlıyorum ama öncesinde servisleri nasıldır diye bir araştırayım dedim.Özellikle iki markanında şikayetvar.com daki tüketici şikayetlerini okuyunca resmen irkildim.Hakikaten bu markaların...
  7. K

125CC 150CC 250CC Hangisini almalıyım ? ? ?

Merhaba Arkadaşlar Foruma 09.02.2016 tarihinde üye olarak siz değerli arkadaşların, görüş,bilgi ve tecrübelerinizle bana yardımcı olacağınızı umut ediyorum. (Yardımcı olacağınıza çok eminim.Çünki bütün motorcu forumlarını okudum.İnanılmaz bir dayanışma var bu forumlarda, benide inşallah...