Arama sonuçlarınız

1. mustafa42121

İlk kez mutlu oldum :)

Merhaba, Pazar gunu abimden motorunu alip surmeyi ogrendim. Ama super biseymis. Zaten merakim hep vardi,ikiye katladi :) Tabi durum boyle olunca motoru seviyom felan :) her zaman anneme keske motorum olsa bilmemne felan derim. Bu gun dedimki anne motora izin veriyormusun? Dedi insallah. Tam...
  2. mustafa42121

BAJAJIN YENİ REKLAMI :)

Bajaj rs200 e yeni reklam yapmis. En sonda japona ayar felan veriyor.Youtube'da bulamadim. Bulan paylassin :)
  3. mustafa42121

FORUMDAKİ TİPLER

Hepinize merhaba :) Forumdaki tipler: 1)senelerdir burada olanlar:Bu abiler senelerdir burdadirlar.Herkese yardim ederler. 2)milletle dalga gecen tipler:Bunlar aslinda bi yerde haklidir ama yinede bazen abartirlar olsun :) 3)600-1000cc ile baslamak isteyenler:Bu abilerin sonu genelde uzucu olur...
  4. mustafa42121

ELEKTRIKLI HONDA CBR

İnternette gezinirken boyle bisey buldum kasa cbr 125 ama elektrikli :) Link :http://m.turkish.alibaba.com/p-detail/2016-new-Electric-racing-motorcycle-CBR-60369577186.html
  5. mustafa42121

motorunuzun topspeed 'i

Evet arkadaslar dolastim ama boyle bir konu bulamadim modelini ve son hizini yazin bakalim :):) Edit:motorum yok :(:(