Arama sonuçlarınız

1. eminemre

Uçmakdere Yolu'nda İneklerle Karşılaşma [Temsili Değildir]

Bayramdan önceki hafta yıllık iznimi aldıktan sonra İstanbul'daki işlerimi hallederek Çarşamba sabahı ilk ışıklarla İstanbul'dan Şarköy/Mürefte babamların yanına doğru yola çıktım. Tabiki de otoyol değil de dağ yolunu tercih ederek Kumbağ mezarlık yolundan Uçmakdere yoluna bağlandım ve oradan...
  2. eminemre

Kaska Teğet Geçen Kelebek [Vidyo]

İyi Akşamlar, Bu arada fazlaca konu açıp, vidyo paylaşıyorum. Umarım kalabalık etmiyorumdur. Havalar güzelleştikçe ve vidyoları bilgisayarda toparladıkça hoşuma giden kısımları keserek yüklüyorum. Konu başlığında da adı geçtiği gibi, sürerken kaskımın önünden bir gölge geçtiğini hatırlıyorum...
  3. eminemre

Boğaziçi Köprüsü, HGS Gişesinde Üzerime Kıran Ticari [Vidyo]

12.06.2016 tarihinde yani bugün, Beşiktaş'tan Moda'ya bir çay içmeye gitmek için kız arkadaşımla yola çıktık. Özellikle hem ramazan olması hem de yaz sezonu diye İstanbul trafiğinin rahat olduğu bir pazar günüydü. Yola çıkarken İBB Trafik %20 trafik gösteriyordu. Normallerin oldukça altındaydı...
  4. eminemre

Bisikletli Polis Memuru

Geçen yaz bir cumartesi günü çay kahve içmek için gittiğim Bebek'ten Beşiktaş'a dönerken bir anda Ortaköy'de trafik kesildi. Yolun ortasındaki adamın kim olduğunu anlamaya çalışırken soldaki bisikleti görünce, kendisinin bisikletli polis olduğunu anladım :) 31 yaşımda olmama rağmen haberler...
  5. eminemre

Yamaha XMAX 250 Ironmax & EEC

İyi Akşamlar, 28 yaşımda İstanbul trafiğinden bunalarak merak sardığım motosiklet sevgisini, ilk scooterım Piaggio Carnaby 200'üm ile 5.000KM yaptıktan sonra (bu arada eş ve dostun çeşitli vitesli ve vitezsiz modellerle yaptığımız ufak gezilerle) biraz tecrübe kazanıp, bana sorun çıkarmıyacak...