Arama sonuçlarınız

1. M

Kaza yaptım yorumlarınızı alıyım :) Fotoğraflı

Merhaba iyi günler herkeze ,Moto kurye olarak çalşıyorum kurumsal bir firmada. bugün öğlen saatlerinde bir kaza yaptım malesef. Aracın sol çamurluk veya kapısının oraya çarptım. Araba sola doğru çok dar dönüp beni görmediği için manevra yapacak neredeyse hiç boşluk kalmamıştı. Araç birden fren...
  2. M

Kazadan sonra yapılması gerekenler ( ACİL )

Merhaba arkadaşlar . Malesef babam bugün motosiklet ile bir kaza geçirdi. Olay şu şekilde gerçekleşiyor. Yukarıdan aşşağıya inen bir yokuşta , sol taraftaki bir garajdan aniden bir araba çıkıyor ve babam çarpmamak için ani fren yapınca kayıp düşüyor. Malesef kolu kırıldı ve baya bir hasar aldı...
  3. M

TVS Apache 150 motosikletimdeki garip ses sorunu

Merhaba arkadaşlar , 110 bin km'de sattığım 2012 model apachemden sonra sıfır kasasını aldım 2 ay kadar önce , 2 bin km'ye geldi , bakımlarını vb kesinlikle aksatmadım fakat çözemediğim garip bir sorunum var Teknik olarak ismini bilmiyorum , bu vites pedalının bağlı olduğu yerin içinden garip...
  4. M

Çözemediğim garip ses

Merhaba arkadaşlar , 110 bin kmdeki tvs apache 2011 motorumu sattiktan sonra 2015 modelinin sıfırını aldım , 2 bin km'ye geldi fakat rölantide , vb çalışırken hiç bir sorunu yok , gaz verdikçe sanki plaka - kuyruk kısmından garip bir uğultu geliyor , egzozdan olmadığına eminim , problem hakkında...
  5. M

Sıfır motora ruhsat çıkarma süresi , cezası

İyi akşamlar mt ahalisi :) 2 ay kadar önce sıfır bir motosiklet aldım , yaşadığım maddi sorunlar nedeniyle sigortasını yaptırıp ruhsat , plaka çıkaramadım. Bu ruhsat çıkarma süresi ne kadardır , süresi bittikten sonra cezası var diye biliyorum , o ne kadardır vb bilgilendirebilecek olan varsa...
  6. M

Motosikletim ısınınca rölanti aşırı yükseliyor

İyi bayramlar herkese , bugün yeni aldığım tvs apache rtr motosikletimin rodajını yaparken 40-50km hızla 20 km civarı yol yaptıktan sonra motosikleti benzinliğe götürüp boşa aldım , boşa aldığımda kendi kendine gaz verdiğini farkettim , normalde rölantide çevirmesi gereken devir 1.8 - 2...
  7. M

Tuvtürk motosikletimin kilometresini sıfırlamamı istedi. ( MUAYENE )

Merhabalar , bugün öğlen saatlerinde motosikletimi Kızıltopraktaki Tuvtürk muayene istasyonuna götürdüm Randevu saatim geldiğinde muayene ücretini ödeyip sıramı bekledim , sıram geldiğinde motosikletimi muayene alanına soktum ve biraz beklememi söyledi. Daha sonra muayenemin bittiğini...
  8. M

Trafik sigortası hakkında

Merhabalar , trafik sigortası hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. 2 ay önce yaptırdığım poliçeyi aracımı sattığım için iptal ettirmek istiyorum , ödemeyi kredi kartı ile yapmıştık , şimdi kredi kartım icra geldiği için bloke oldu , Bu kredi kartı ile yaptığımız...
  9. M

Motosiklet Lastiğini nerde taktırabilirim?

Merhaba , internetten arka lastik siparişi verdim , lastiği normal lastikçiler takarmı yoksa motosiklet servisinemi taktırmalıyım?
  10. M

Motosiklet Rodaj Hakkında

Merhabalar , mekanik olarak motosiklet hakkında pek fazla bir bilgim olmadığından danismak istedim Motosikletimin silindir setini ve krank'ını değiştirdik serviste , tekrardan sıfır motosiklet aldığımızdaki gibi rodaj yapmamıza gerek varmıdır acaba? Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse...
  11. M

TVS Apache 150 - Tiger Tri -780 Egzoz , Sesi sizce nasıl?

Merhaba , tvs apache 150cc motora tiger tri 780 egzoz taktim , bence tek silindire göre gayet tok çıkıyor sesi , sizce nasıl? https://www.youtube.com/watch?v=aguXo-Qf8eI&
  12. M

Geçiçi ruhsat süresi bitince satışı nasıl yapacağım?

Merhaba abilerim kardelerim , 1 ay önce bir motosiklet satin aldim , Noter satisinda gecici ruhsat aldim fakat ruhsat almam icin sigorta yapmam gerekiyormuş , sigorta yapicak durumum maalesef şuan yok , şimdi bu geçici ruhsatın süresi 30 gün. Örneğin ben 2 ay sonra aracı başka birine satmak...