Arama sonuçlarınız

1. mamitex

Geçici sigorta süresi

Merhaba 23 mayista bir motor aldik. Daha sigorta islemlerini yaptirmadim noter kagitlari var elimde. Uzun yol yapmam gerekiyor. Suresi ne kadar sigorta yaptırmak icin veya polis durdursa nasil bir muamele uygular? Teşekkürler şimdiden
  2. mamitex

Motorumu çizmişler

Merhaba arkadaşlar yeni aldigim motorumu çizmişler durup dururken. Olan oldu artik Allahindan bulsunlar. Acaba bu cizige neler önerirsiniz?
  3. mamitex

Sigorta sıkıntısı

Merhabalar aldığım 2014 model r125e 1000 lira sigorta ucreti cikiyor. Motor babamin ustune 42 plaka yasadigimiz yer mersin. Ilk basta saka yapıyor sanmistim gercekmis. Yaptirmis mecburen, nasil bi ulkede yasiyoruz boyle ya zor kanaat aldirmistim motoru bir de ustune boyle masraflar cikiyor...
  4. mamitex

Yeni alinan motor

Merhaba arkadaşlar 6 ay gibi bi aradan sonra motorsuz kalamadim ve 2. motorumu aldim. 2014 model yzf r125 yaşım 18. Sorunum şu motoru baska bir ilden aldim, motor 6 ay gibi bir suredir garajda imiş. Getirdim ufak bi bakima soktum servisci yagin yeterli oldugunu soyledi lastiklere hava falan...
  5. mamitex

Yzf R125 Grenaj

Merhaba arkadaslar. Sorum kisa ve basit 2014 mat gri r125'im var. Malesef dikkatsizlik sonucu sol tarafina yatirdim çizik oluştu. Sifir grenaji nereden temin edebilirim ve fiyatlari hakkinda bilginiz var mi? Ayrica boya secenegi vs dusunulebilir ne onerirsiniz?
  6. mamitex

Nufus cuzdani hakkinda

Merhaba arkadaslar malumunuz pazar gunu ygs sinavi var bende adaylardan biriyim. Bugun nufus cüzdanimi kaybettim ve acilen yenisini cikartmam gerekiyor. Ama sorun su ki ikametgah adresim farkli bir ilde ben farkli bir ilde lise okuyorum annem babam yanimda yok tek başıma okuyorum. Nufus...
  7. mamitex

Motosiklet cenneti Antalya

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) derlediği verilere göre Antalya'da trafikte 258 bin 405 motosiklet bulunuyor. TÜİK verilerine göre 2 milyon 200 bin nüfuslu Antalya'da trafiğe kayıtlı 933 bin 362 motorlu taşıt bulunuyor. Trafikte 424 bin 446 otomobil, 258 bin 405 motosiklet, 10 bin 326...

Yeni mesajlar