Arama sonuçlarınız

1. Heaton

Şair Sigortadan Kasko

Merhaba arkadaşlar cbf 500 motosikletim için kasko düşünüyordum. geçen gün şair sigortadan teklif aldım mutuel sigorta 850 tl gibi rakam çıkardı (full kasko) sizce yaptırmalımıyım bu şirketten kasko yaptıran oldumu yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla
  2. Heaton

BEKLENEN GÜN GELDİ İLK KAZAMI YAPTIM :)

Evet arkadaşlar uzun süredir beklediğim an geldi yaklaşık 60 km hızla giderken virajı alamayıp kaldırma vurdum 5 metre uçtum şahitlerim var :)
  3. Heaton

Ybr 125 Esd Arıza

Merhaba arkadaşlar ybr 125 esde sebebini anlamadığım arıza oluştu ve 3 kere tekrar etti 5 vitesde 6-7 devirde ilerlerken devir yavaş yavaş düşmeye başladı 4-3-2-1 derken stop ediyor ayak marşı da etki etmiyor 10 15 dakka sonra yokuş aşşağı vurdugum zaman nadiren çalışıyor yoksa bekliyorum motor...
  4. Heaton

Caberg Kask Nasldır

Merhaba arkadaşlar http://www.motosikletaksesuarlari.com/CABERG-EGO-KAPALI-MOTOR-KASKI-iNCi-BEYAZI_1021.html kask nasıl acaba kullanan varmı ?
  5. Heaton

2.ci el Fiyat Yüksekliği

Merhaba arkadaşlar Nedir bu 2ci el fiyatları 2013-2014 cbr250 a 11-14 bin tl fiyat çekiyolar Sizce normal mi
  6. Heaton

Yurt Dışından Kask Getirtmek

Merhaba arkadaşlar almanyada akrabalarım var türkiyeye gelirken bavula koyup kask getirtebilirmiyim :) fiyatları nasıl yardımcı olurmusuz :)
  7. Heaton

Bajaj pulsar 200rs mi hyosung gtr 250r mı

Merhaba arkadaşlar 2 motor arasında kaldım sizde hangisini almalıyım yedek parça durumları nelerdir bahsedermisiniz

Yeni mesajlar