Arama sonuçlarınız

1. karaca3

Sorun Olurmu

Elimde aynı özellikli ıkı farklı markanın motor yagı var. motor yagını kendim degiştirecegim.İki yagı karıştırip kullansam motora bir zarar verirmi? Motorum NS200 bir zarar verecegini düsünmüyorum. sizlerinde fikrinizi almak istiyorum,yardımcı olurmusunuz.
  2. karaca3

FOREX İLE İLGİLENİYORMUSUNUZ

Az para ile işlem yapabilecegim güvenilir,bir forex şirketi arıyorum. Forexle ilgilenen ve firma önerecek arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi?
  3. karaca3

hangi İPTV

arkadaşlar güvenilir bir iptv server arıyorum.donmayan,dolandırmayan:) lütfen kullanan arkadaşlar yorum yapsın. şimdiden teşekkürler
  4. karaca3

Anlas sc 500 winter grip 2 lastik

arkadaşlar bu lastiği kullanan varmı yada bu lastik hakkında fikri olan varmı. dünyanın en iyi kar lastigi diye iddialı bir sloganla reklam yapıyorlar.Kar lastiği ama dört mevsim kullanılabiliyormuş.
  5. karaca3

Kask kameraları hızlımı gösteriyor

Arkadaşlar motor videolarını izlerken dikkatimi çekiyor. viraj yapan motorların sanki 80-90 km hızla viraja girdigini sanıyorum ama kamerada km saatini gördügüm zaman aslıda hızlarının 45-50 km oldugunu görüyorum.kamera bunu daha hızlı gidiyormuş gibimi kayıt ediyor yoksa videoyu paylaşan...
  6. karaca3

Sırt Çantası Kullanışlımı

motorla balıga, gezmeye gıderken yanıma alacagım malzemeleri koymak için sırt çantası kullanmak istiyorum motor kullanırken 100-150 km lık yolda çanta beni rahatsız edermi?virajlarda dengemi bozarmı?yorarmı? içine koyacagım malzeme en fazla 5 kg kadar olacak. lutfen sırt çantası kullanan...
  7. karaca3

yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar benim gönlümden geçen aslında yamaha yzf25 fakat beni biraz aşıyor.bajaj pulsar 200rs düşünmeye başladım.bugün ilanlarda dealim roadwin 250 cc 2.el az kilometre yapmiş motorlar gördüm.fiyat bana cazip geldi fakat bu motorları incelemedim bilmiyorum karar veremedim.makinalar kore malı...
  8. karaca3

herkese merhaba

uzun bir aradan sonra tekrar motor kullanmaya başladım. herkeze kazasız günler dilerim.