Arama sonuçlarınız

1. A

Fahri trafik müfettişinin yazdığı ceza

Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz üzere fahri trafik müfettişleri var. ilk defa biri beni kırmızı da geçmişim diye ceza olarak öptü. 955 tl. Ortada görsel kanıt olmayınca hukuken itiraz ettim ve itirazım kabul oldu. e-imzam olduğundan 10 dakikada internetten itiraz ettim. Bu konuyu açma...
  2. A

Shoei gt-air çene altı perdesi arıyorum?

shoei gt-air çene altı perdemi kaybettim. soğuk havalarda çene altımdan inanılmaz soğuk yiyorum. distribütörü özen motora kadar sordum. ürünün satışı stoğu yok arkadaşlar. ikinci el dahi bulamıyorum. yok mu gt air kaskını bir köşeye atmış. kullanmayan. bana satsın şu perdeyi. :pale...
  3. A

cep telefonu kullananları aksiyon kamerasıyla tespitine ceza yaptırımı varmış.

bugün motosikletli polisi görünce durup, hep merak ettiğim soruyu en sonunda sordum. video linki; https://twitter.com/kutupokuzu/status/1042096919240159232
  4. A

Viraj da sağlam patlıyordum! (video)

Merhaba arkadaşlar, Youtube kanalıma daha atmadım. O yüzden link olarak twiti verdim. Görüntüyü izleyip durum adına sizinde görüşlerinizi almak isterim. Tekeriniz her daim düz bassın. Video linki: https://twitter.com/kutupokuzu/status/967097529929256961
  5. A

Önünü kaldırayım derken gidon elinde kalınca

Mevzu 1:05 de gerçekleşiyor.
  6. A

Kafa kafaya çarpışan motorcular

7. A

Yamaha 2018 Model X-Max 400'ü Duyurdu.

Çoğu arkadaş üretimi durdu filan diyordu. Yamaha xmax 300'ün kasasını 400'e de giydirmişler. Ben hep söyledim bu konuda da söyleyeyim. Bu kasayı 2018 model xmax 250'ye de giydirecekler. (Hali hazır da Endonezya'da 250'ye giydirilmişi var ama ben Türkiye adına diyorum)
  8. A

Arkadan çarptıktan sonra bagaj üstünde seyahat vol.4583

Bu yıl sık gördüğümüz çarptıktan sonra bagaj yada kasa için de seyahat etme videolarından biri daha;
  9. A

80 km/s hızla giderken üstünüze yatak gelirse ne olur?

Geçen bir arkadaşta kıl payı yırttığına dair konu açmıştı forum da. Açık kasa eşya taşıyan araçlardan uzak durmakta fayda var.
  10. A

Oscarlık Hareket

11. A

Yeni nesil apaçi mod on

12. A

Motosiklet kullanırken telefon kullanırsan ne olur?

Az çok Türklerin de tanıdığı spam'cı WALTERRIFIC sürüş esnasında telefon kullanırken kaza yapıyor.
  13. A

Yamaha X-MAX 300

Ben ki bu kasayı hep 2017 xmax 250 olarak çıkacak sanıyordum. Yamaha ise 300 olarak sundu ya la bize. İhtiyacınız olanı isteyin Hepimiz iş ve özel hayatımız arasında doğru bir denge kurmak isteriz. X-MAX 300 günlük hayatı daha kolay, daha sade ve daha keyifli hale getirme gücüne sahip...
  14. A

Yamaha X-MAX 300 - 2017 model XMAX tanıtıldı

Yamaha 2017 model XMAX 'in tanıtımını yaptı. Fotoğraf ve videoların yayınlandığı yeni modelde kullanılan motor 300cc hacminde Hepimiz iş ve özel hayatımız arasında doğru bir denge kurmak isteriz. X-MAX 300 günlük hayatı daha kolay, daha sade ve daha keyifli hale getirme gücüne sahip. Motosiklet...
  15. A

Bu Trafik Cezasını Nasıl Ödeyeceğim?

Ya arkadaşlar. Kaldırıma motosiklet bıraktım diye ceza yazmış zabıta memuru. Motorun başına gelince bu kağıdı üstünde bulduydum. Ee plaka sorgulamasında gözükmüyor. Yazılan kağıtta ceza ücreti filanda yazmıyor. Haliyle tutanak seri numarası ve ceza ücreti yazmadığından beyanlı ödeme filanda...
  16. A

Ghostrider 4 yıl aradan sonra geri döndü.

Bazılarımız biliyor, bazılarımız şimdi duyacaktır. Yıllar öncesinde özellikle geceleri polislerle kedi fare oyunu oynayan. Adrenalin manyağı isveçli bi' motosikletçi. Dönüşü adına yayınlandığı video; Kimdir diye merak edenler için eski videolarının derlemesi;