Arama sonuçlarınız

1. V

Vespa sorun

Merhaba arkadaşlar,2013 Vespa lx 150 3v ie modeline sahibim,motoru 2.el olarak aldım,aldığım günden beri bir sorun yaşıyorum motorumla giderken ilginç bir şekilde 30 kmh hıza ulaştığımda motorda güç düşüşü oluyor boğuluyor yani zorlanıyormuş gibi oluyor biraz daha gaz verdiğimde normal bir...
  2. V

Vespa lx150 3vie yığılma

Merhaba arkadaşlar,forumda vespa kullanan veya bu sorun hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi motorum enjeksiyonlu,motorum soğukken kalkışta yığılma yapıp sonra bir anda gaz yiyor yani bir ayarsızlık var,bir çok ustaya gittim fakat sorunu çözemediler.Yani bazen yapıyor bazen yapmıyor
  3. V

Sayaç sorunu

Merhaba arkadaslar,nerden aklima geldiyse yaptim bir aptallik km telini cikarinca ne oluyor diye merak ettim söktum 500 metre gittim geri takmak icin geri yerine taktim iyice anahtarla vidasini sıktım ama simdi km islemiyor sizce ne yapmaliyim
  4. V

Vespa Yağ Sorunu

Merhaba arkadaşlar,bugun motoru yıkarken farkettim motorun alt arka kısmı altı yağlı galiba yağ kaçağı var,yağ çubuğunda yağ durumu iyi 3 hafta önce yağ bkaımı yapıldı sizce bu durumun bir zararı varmıdır,tamir ortalama ne kadar fiyat tutar yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. V

Vespa lx150

Merhaba arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olucak vespa lx150 3v ie modeline sahibim,motoru çalıştırdığımda ısınması için hiç gaza dokunmuyorum 2-3 dk çalışıyor sonra stop ediyor bu durum normalmi bugün kapıyı açmak için çalışır durumdayken orta sehpaya aldım 4-5 saniye geçti stop etti ve 20 ile...

Yeni mesajlar