Arama sonuçlarınız

1. A

Tecrübeli insanların güzel fikirlerine ihtiyacım var :)

Öncelikle merhaba sizlere konuya geçmeden tecrübemden bahsetmek isterim. 2000 km tvs apache kullandıktan sonra yamahanın çıkardıgın 250cc yamaha r25'e atıldım 15000 km r25 kullandıktan sonra motorumu 1-2 hafta önce satmış bulunmaktayım. Şimdi artık günümüz standartlarında 600cc ve 1000cc motor...
  2. A

GSXR-600 - HONDA CBR 600RR ?

600 lük alsanız hangisini alırdınız bu iki seçenek arasında ?
  3. A

Vites boştayken sürtme hissi yardım

Arkadaşlar 25-30 km gibi süratlarda giderken motoru boşa attığımda yada debriyajı çektiğimde sanki motorun biryeri sürtüyormuş yada takılıyomus gibi hissediyorum elciklerde vs sorun nedir ?
  4. A

Sizce nasıl bi yol izlemeliyim ?

Motorum 800 kmde r25 3 ay kapatmayı düşünüyorum kapalı otoparka 3 ay motora sıkıntı olmaması icin neler yapmalıyım ?? 3 4 günde bir calıstırmaya gidicem :)
  5. A

Normalmi? yoksa sorunmu ?

Motorum r25 1 vitese 2 vitese attığım zaman ilk gaz vermeye basladıgımda tık diye bi ses geliyo o ses ne sesi.?
  6. A

Bilgili motorcular bi el atabilirmi :)

Arkadaşlar 2 hafta önce bayiden r25 aldım 0 750 kilometrede 1 de 2 de giderken debriyajı sıktığım zaman elciklere 1 2 saniye birşey sürtüyormuş gibi hissediyorum debriyajı sonuna kadar sıktığım halde sorun ne olabilir ?
  7. A

Bilgili abilerim kardeşlerim yardımcı olurmusunuz :)

2 hafta önce 0 r25 aldım şuan da 650 kilometrede 2 3 viteste giderken debriyajı sıktığım zaman motorumun sanki biryeri sürtüyormus gibi elciklerde hissediyorum 2 saniye sonra falan kesiliyo ama o his anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.