Arama sonuçlarınız

1. Option

CAKAR STOP

Merhaba halihazirda kullandigim ybr esd 125 motosikletimin stop ampulunu cakar yapmak istiyorum elektrik devresine role baglamadan ampullede oluyormus galiba bu ampullerden hangisi motosikletime uyar acaba bi fikri onerisi olan varmidir
  2. Option

Yakıt Sorunu

Merhaba değerli mt.net üyeleri Bugün bir sorunum için başınızı ağrıtacağım vaktinizi alacağım,affola bilgisizliğime verin. Halihazırda başlangıç olarak Ybr125 kullanıyorum martta almıştım şuan 6200 Km'de ama önceden nezaman benzin aldığımı unutturan motor şimdi cebimdeki parayı benzine...
  3. Option

D'elight

Abilerim,ablalarim,kardeslerim kisacasi degerli mt.net uyeleri 17 yasinda genc bir kardesinizim halihazirda ybr esd motosikletim var 3500 km deyim ehliyetsizken kullandigim cub motosikleti saymiyorum tabikide fakat ybr motosikletimden okadar sikildimki belki alirken yanlis tercih ettim siyah...
  4. Option

Ybr ESD 125'ime

Eski kasa egsozu takmak istiyorum fakat esd egsozumda kaucuk bir boru var eski kasa egsozunda onun yeri yok gorunum olarak cok hos oluyor siyah motosiklette,bir zarari olurmu internetten nereden orjinal eski kasa egsozu alabilirim tesekkur ederim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33...
  5. Option

Ybr esd yag

2015 model ybr esd sahibiyim arkadaslar 1800 kmde 800 kmde bakima gitmistim rodaj dolayisiyla, yamalube yag koydular 200 km sonra degistirmek istiyorum vites gecislerini motoru rahatlatacak bi yag onerirmisiniz simdiden tesekkur ederim
  6. Option

HAK KAZANDIKTAN SONRA EHLIYET CIKARTMA

Selam degerli mt.net uyeleri Cumartesi girdigim direksiyon sinavinda basarili oldum carsamba gunu dosyamin hazir olacagi soylendi internette arastirdim fakat herkes farkli bisey soylemis 2016 icin izlemem gereken adimlar nedir ve ucret olarak ne vermem gerekiyor simdiden degerli cevaplariniz...
  7. Option

Cin ve Japon

Internette gezinirken rastladim 😂
  8. Option

2016 direksiyon

Merhaba abilerim kardeslerim ablalarim 13 subat ehliyet sinavina girdim ve basarili oldum internetten baktigimda 5-6 mart ana sinav 12 19 mart da ara sinav diyor surucu kursuna gittim seni 12 sinde yada 19 unda sokucaz dediler egitim vermiyorlar ona bisey demiyoruz bari de kafalarina gore mi...
  9. Option

DIREKSIYON SINAVI

Selam abilerim,ablalarım kardeşlerim.Kısaca değerli mt.net üyeleri Bugun acıklanan sonuclarda yazılı sınavdan 94 aldıgımı ogrendim Bir yandan da üzücü haber olarak 2016 ybrlerin 6.180 tl oldugunu :( Geriye direksiyon kalıyor ve benim debriyajlı tecrubem azımsanacak derecede Cup motosikleti...
  10. Option

Eldiven & Mont Baslangic

Merhaba degerli abilerim kardeslerim. Dun yazili sinava girdim ve gececegimi umuyorum direksiyona girince de belki gecerim debriyajli tecrubem cok az cub motosiklet ile yaklasik 15.000 yaptim ehliyetimi cikartinca baslangic olarak ybr esd almayi planliyorum kafanizi sisirmeden asil konuya...
  11. Option

Vaktiniz varsa yardiminiza ihtiyacim var

Merhaba abiler dostlar Bu cumartesi yazili sinavim var ehliyet almaya yaklastim guncel bi sekilde butcemi hazirlamam gerekiyor bende mt.net e sorayim dedim. 0 Ybr esd nakit almak istiyorum ama borclanarak alacagim bayiden nakit ile alacagim nakit alimda indirim soz konusu olur mu? Plaka...
  12. Option

PLAKA HAKKINDA

Arkadaslar,abiler app plaka diye tabir edilen plaka sorun yasatirmi goruntusu hos normal plaka,plakaliktan daha iyi duruyor ( konuyu arastirmadan buraya yazmissin diyecek arkadaslar varsa arastirdim fakat bazilari cezasi var bazilari app plaka da damgalanabiliyor vb. gibi soylemlerde bulundu...
  13. Option

BENZINE YAG KARISTIRMAK

Arkadaslar,abiler,kardesler etrafimda bir kac kez gordugum benzine yag karistirma olayini bir de size sorayim dedim ne ise yarar bu bir sehir efsanesimidir,zararlimidir yoksa yarari varmidir? Simdiden tesekkur ederim motosiklet.net ailesi ☺
  14. Option

EVRAKLAR

Öncelikle selamun aleyküm abiler,kardeşler Motosikletime kavuşmak için geçen yolun başındayım ehliyet için evrakları tamamlıyorum. Fotoğraf,öğrenim belgesi,kan grubu kartını hallettim.Yanılmıyorsam sabıka kaydı ve sağlık raporu gerekiyor,aile hekimime gittim yarın sabah gel dedi onu yarın sabah...
  15. Option

NE ZAMAN ALALIM ŞU MERETİ

Arkadaşlar 0 motosiklet almanın bir zamanı varmıdır kışın 2. el piyasası düşüyor ama 0 motosiklet de düşüyormu Ybr125 almayı düşünüyorum 2016 modeli ne zaman çıkar 2015 modelinin fiyatı düşermi 2016 çıkınca ? En ucuz nasıl olur 0da aradığım bayi 2015 ybr esd ye 6300 fiyat çekti anahtar...
  16. Option

YBR ESD renk şeçimi

YBR ESD RENK SECIMI Abilerim,kardeslerim bi konuda size sorum olacak ybr esd alma yolunda emin adimlarla ilerliyorum ama bir sorun var 2015 model kirmizi beyaz ve siyah renkler mevcut hangi rengi onerirsiniz gonlum siyahtan yana fakat cok cizilme gozleniyormus kullanan abilerim,kardeslerimden...
  17. Option

YBR ESD RENK SECIMI

Abilerim,kardeslerim bi konuda size sorum olacak ybr esd alma yolunda emin adimlarla ilerliyorum ama bir sorun var 2015 model kirmizi beyaz ve siyah renkler mevcut hangi rengi onerirsiniz gonlum siyahtan yana fakat cok cizilme gozleniyormus kullanan abilerim,kardeslerimden bir yorum alirsam cok...
  18. Option

Muğla Bodrum'dan Yeni Üye

Herkese merhaba araniza MUĞLA/BODRUM'dan katılıyorum yaşım 18 forumu devamlı takip ediyordum ve bir üyelik açmaya karar verdim kısmetse yaza doğru ybr125 ile başlamak istiyorum bundan once salcanonun cup ini kullanıyordum malum zangır zangır :pr: abilere kardeşlere buradan selam olsun :)

Yeni mesajlar