Arama sonuçlarınız

1. E

R25 uzun yol.

Arkadaşlar merhabalar, önümüzdeki günlerde Aydın-Kocaeli arasını motorla gidip gelmek istiyorum. Gün içinde çıkıp, akşam kalıp ertesi gün tekrar yola çıkcağım. 540 km lik yol toplam 1200 km. Nelere dikkat etmeliyim, veya bırak motoru atla otobüse git mi dersiniz. Eğer motorla gideceksem yanıma...
  2. E

R 25 Arka Aks Koruma Sorunu

Arkadaşlar merhabalar, geçen gün yolda giderken resimde görülen aks koruma düştü. Bugün tekrar takmak istediğimde resimlerde görüldüğü gibi sol tarafta somun çıkıntısı var fakat sağ tarafta yok. Bu normal mi? Servise kadar götürüp göstermem gerekirmi? Bu halde götürürsem bir problem yaşarmıyım...
  3. E

Bell Qualifier-Nolan N64-MT Revenge-HJC CS14

Arkadaşlar merhabalar; Soru her zamanki cinsden. Bütceme uygun olarak bu kasklari bulabildim. Hepsi polikarbon veya termoplastik. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim, hangisi daha konforlu ve maksimum koruma sağlar? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  4. E

Yamaha R25-Ninja 250SL-Pulsar 200RS ABS?

Arkadaşlar merhabalar; Konu başlığında da belirttiğim gibi 3 motor arasında kaldım. Daha önceleri arkadaşlarımın 100-150 cc motosikletini kullandım fakat 200 km'yi geçmemiştir tecrübem. Artık kendime ait ss bir makine istiyorum. Tecrübe kazandıkça 600 cc'lik bir motosiklet almak istiyorum...

Yeni mesajlar