Arama sonuçlarınız

1. fb__ömer

SCOOTER LASTİK TAVSİYESİ

Rks Ltr 125 kullanıyorum. Orjinal lastik ebatlarına uygun pek adam akıllı bir şey bulamadım. Ön: 100/90-12 Arka:110/90-12 70 yanak lastik takabilir miyiz sizce? 100/70-12 ve 120/70-12 boyutunda çok seçenek var.
  2. fb__ömer

RKS LTR 125 YENİ MİNNAK

Arkadaşlar merhaba bayadır 2. motor arayışındaydım. Beli biraz doğrultmuşken ve bu cihazda indirime girmişken artık alayım dedim. 14hp su soğutmalı 125cc, çantalı camlı bir cihaz. Bugün 20km kadar kullandım daha bugün teslim aldım. Çok rahat çok pratik ve baya titreşimsiz, daha rodajdayım...
  3. fb__ömer

Aliexpress intercom tavsiye

Merhaba sayin forum sakinleri. F/p orani yüksek, ses kalitesi ortanin ustu ve yuksekligi tatminkar, diger interkomlarla baglanabilecegim bir interkom tavsiye edebilir misiniz? Ozellikleri yeni olan cihaz olursa iyi olur galiba.
  4. fb__ömer

MT Revenge2 HİÇ Stok olmaması

Kafayı yiyeceğim ne model var ne beden. Ne oldu yahu?
  5. fb__ömer

Geri döndüm bebekler

Yine düştük bataklığa♿♿♿
  6. fb__ömer

Kaza, asli kusur ve pert motor yardım

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım aradı. Kaza yapmış geçen hafta. Çizim ile anlatmaya çalıştım kusura bakmayın. Motosikleti cbr250r 2014 hrc. Orta şeritte seyir halinde iken ilerde sağdaki çıkıştan çıkmak için sinyal vermeden ve makas atmadan sadece şerit değiştirmiş. Sağ şeridin önü ve arkasının...
  7. fb__ömer

30 Ekim 4.30 R25 Hırsızlık 34 TV 3057

Arkadaşlar merhaba. Motosikletimi Cuma sabahı 4.30 da Üsküdar Cumhuriyet mahallesinden çalındı. Motosiklet binamızın garajında branda örtülü duruyordu. Gören duyan varsa 0 535 864 51 50 den ulaşabilirsiniz bana. Videosu var adamlar takip edip gelmişler. Normalde gözükecek bir yerde değildi...
  8. fb__ömer

Çooook Mutluyum vol 2.

Arkadaşlar. 2016 R25 21bin km mat gri ilk sahibinden almış bulunmaktayım bugün. Hasarsız kazasız belasız. Allah hepimize daha iyilerini nasip eder inşallah. 😁😁😁😁😁😁
  9. fb__ömer

15-25 bin km R25 ARIYORUM

İstanbul ve yakın çevre illerden bu km arasında hasar kayıtsız r25 arıyorum.
  10. fb__ömer

SIFIR GİBİ REVIT ECLIPSE 3XL

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-hatasiz-revit-eclipse-3xl-855415358/detay Mayıs 2019da mototeks den alınmış ve faturası durmaktadır. Çok ufak bir pazarlık vardır. Sıfırdan farksız desem yeridir bakabilirsiniz. Kilo...
  11. fb__ömer

Çok mutluyum

Günaydın. Çok mutluyum arkadaşlar. Hepinize çok güzel günler dilerimm.
  12. fb__ömer

Viento sport vs Rosso II

Tercihiniz hangisi olurdu? Ayrıca viento sport kullanan birileri lasitiğin performansı ile alakalı "güncel" yorum yapabilirse çok sevinirim.
  13. fb__ömer

Pulsarı sattım tavsiye bekliyorum

Herkese merhaba arkadaşlar. Geçen sene ekimde aldığım Pulsarımı sattım dün. Çok güzel bi 9 ay geçirdim pulsarla. Şimdi bütçeyi arttırdım ve diğer motosikletlere göz gezdirmeye başladım (şaka şaka aldığımdan beri sürekli ilanlara bakarım). 4 5 model var aklımda. Cbr500r Cb500f bu ikisi için km...
  14. fb__ömer

Avrupa yakası usta tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın cbr250 si geçen gün yağsız kalıp motoru kitlemiş. İstanbul avrupa yakasında işinin ehli bi usta tavsiye edebilir misiniz?
  15. fb__ömer

Ataköy Nef22 Motor hırsızlığı 13 mayıs 2020

arkadaşlar iyi geceler. forum donanımda gördüm üzüldüm açıkcası. ufakta olsa yardımım dokunsun diye buraya başlık açmak istedim. arkadaşın yazdıklarını direk kopyalıyorum. *** bulana, bulunmasına yardımcı olana ciddi ödül vereceğim*** aracımın manevi değeri yüksek... arkadaşlar merhaba, 13...
  16. fb__ömer

KTM RC390

Arkadaşlar merhaba. Malumunuz cbr500r ve r25 sahiplerinin fiyat olarak azıtmasından dolayı istemeyerekde olsa bu motora bakmaya başladım. Sizce alınır mı? 20 yaşında öğrenciyim. Sağlık problemim yok. Kendi motorum 38binde. Acemiliğimin en azından başlangıcını attım diyebilirim. Ederini...
  17. fb__ömer

Kask Modellerine Yorum

Kışa doğru motoru değişceğim büyük ihtimalle. Kaliteli bir kask almak istiyorum. Yavaştan bakınıyorum öyle. Genel kanı sharpın şaibeli olduğu en önemli testin snell olduğu şekilde anladım. Bende ulaşabileceğim snell 2020,2015 sertifikalı kasklara baktım. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında...
  18. fb__ömer

2014 NS200 Disk ve Ön Amorsitör

Arkadaşlar merhaba. Ön diskimde hafif bir yamukluk var. Frenleneme ve ani frenleme asla bir sorun olmuyor 1300kmdir böyle kullanıyorum. Motoru üstünde geri geri götürürken normalden daha ağır oluyor ve sanırım yamukluk olan kısım balataya denk geldikçe ötüyor sanırım. Sizce acil bir değişime...
  19. fb__ömer

Eldiven ve bot tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Bilek korumalı yazlık eldiven ve yazlık motosiklet botu bakıyorum. Eldiven ve bota maksimum 1000 1500 arası ayırabiliyorum. Bunlara göre f/p oranı en yüksekleri önerebilirseniz çok sevinirim.
  20. fb__ömer

Ns200 Kısa far yanmama sorunu

Edit: Videoyu önizlemeli ekledim ama olmadı. Linke tıklayarak sorunu ve o gelen sesi görebilrsiniz. Arkadaşlar merhaba bugün plaka demirim tamamen kırıldıgı için söktüm. Arkadan 2 sinyal 1 plaka ışığı soketi çıkardım. Başka herhangi bir şeyi ellemedim. Açtığım gibi geri kapattım. Ama nasıl oldu...

Yeni mesajlar