Arama sonuçlarınız

1. Emre Öztürk

GARAJA KOYDUĞUM MOTOSİKLETİM ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar 2 hafta civarında kapalı garajda kaldı motosikletim. Bugün indim havanın güzel olmasıyla beraber gezmeyi düşünüyordum fakat marş basıyor ama çalışmıyor. jikleyle denedim yine olmadı. Motoru aldığım arkadaş pis benzin deponun dibine inmiştir akıt dedi bir kaç vida yeri tarif ederek...
  2. Emre Öztürk

Mct 250 aldım ama

Beyler herkese merhaba, Ben 17 yaşında bir öğrenci kardeşinizim. Bugün mct 250 aldım kaporasını verdim yani yarın noterden alacağım. Şimdi satan arkadaş yağını falan değiştirmen gerek dedi. Sizce bir motor ustasına mı götürmeliyim yoksa kendim motul yağlardan alıp kendim yağını değiştirebilir...
  3. Emre Öztürk

BEYLER 2.Cİ EL MONDİAL MCT 250 ALICAM HİÇBİR FİKRİM YOK

Ehliyetimi 1 hafta önce aldım. Param hem kısıtlı hemde görünüş istediğim için macit 250lere bakıyorum. Sizce motosikletten anlamayan biri neye bakmalı motorun yanına gidince?
  4. Emre Öztürk

Stajer ehliyet hakkında bir soru

Arkadaşlar adamı trollemeyin, saçma cevaplar vermeyin lütfen. Kursa 28 Martta yazıldım. Yazılı sınavı 29 Ağustos'ta yaptılar ve geçtim. Direksiyon sınavına 3 Ekimde girdim ve bugün sertfikamı alacağım. Yaklaşık 1 hafta sonra başvuracağım emniyete. Stajer ehliyet mi olacak yoksa her türlü...
  5. Emre Öztürk

Ehliyet alıyorum stajyer ehliyet mi olacak?

Arkadaşlar dikkat edeceğimiz noktalar şunlar Kursa 28 Martta yazıldım. Yazılı sınava 29 Ağustosta girdim, Direksiyon sınavına ise 3 Ekimde girdim. Sertfikayı ise Pazartesi teslim alacağım. Ehliyetim Stajyer ehliyetmi olacak?

Yeni mesajlar