Arama sonuçlarınız

1. B

sigara zammı ohhh beeeeee

yıllardır beklediğim zam sonunda geldi çattı.gerçekten bugün mutlu olduğum tek haber.bu enflasyon dolar zırt pırt cart curt hesabına göre zaten marlbora 25 tl ve üzeri olması gerekiyor ama bunada şükür.ülkede samanın bile fiyatı katlandı ne hikmetse sigara ya kimse dokunamadı.2 sene olmuş en son...
  2. B

Tenere 700 fiyatı belli oldu

bu tarz motorlara ilgim olmasa da ilk prototipi çıktığı an ne hikmetse motora bayıldım.eski kasanın fanatikleri doluydu bakalım bu kasada böyle bir olay olucakmı.ama kim ne derse desin gerçekten olay bir motor kendisi.neyse daha uzatmadan YAMAHA TENERE 700 ÖN SATIŞ FİYATI 64.950 TL olarak...
  3. B

2019 dominar 2.0

https://www.youtube.com/watch?v=U2B4jaYF3ZU&t=159s bu sene heralde memlekete de gelir diye tahmin ediyorum sene sonuna.alanlar memnun 5 beygir daha güç artışıyla ters maşanında gelmesiyle sanırım daha spor bir sürüşe kavuşmuştur.tabi gelsede 30 derler kim verir 30 bence kimse vermez.kawasaki...
  4. B

pc den anlayan arkadaşlar

öncelike bende gayet güzel anlıyorum ama anlayamadığım konu bu yeni amd rzysen serisi.ciddi derecede fp ürünü olarak geçiyor kullanıcılar öyle söylüyor ama bu altta belirttiğim kasalardan aralarındaki en ciddi fark nedir ? şeytan diyor git hp al fiyatından ötürü çok ciddi çekiyor acaba pişman...
  5. B

deri mont saklama ve bakım hakkında

ilk deri motor montumu aldım.henüz havalardan kullanamadım antalya baya bir sıcak ama alırken aklıma gelmemişti bakım konusu.Motul perfect leader bakım kremi falan var bunu almaya gerek varmı ? kullanıcıların bi kısmı bi işe yaramıyor derken öbür kısmı gayet memnun kalmış.45 tl gibi bir fiyatı...
  6. B

suzuki sv650a hakkında bilgi ?

bu motor hakkında memlekette fazla bilgi bulamadım ilk kullanıcılardan.aea testini yaptı beğendi 3 4 tane vlogler sürdü beğendi.kısaca süren herkes oldukça beğendi motoru.ama benim merak ettiğim bir mt07 ile kaldırırsak ne olur ? kim alır? korumaları ön camı çantası vs nerelerden...
  7. B

Taxfree konusunda yardım

Merhabalar bugün bir abimle konuşurken aklıma soktu.oda tam bilemedi ama burda yapan illaki vardır diye tahmin ediyorum.olay şöyle olucak.10 gün sonra ispanyaya gidicem gitmeden kask mont vs gibi alışveriş yapıcam ve kalıcağım otele göndericem malları.hem netten extra indirim kazanıcam hemde...
  8. B

honda zammı 13 ağustos

https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi honda akımı başlattı gerisi gelir sıra yamahada hadi aslanım bide sen vur geri kalma. honda alabilicek kapasiteye sahip biri varsa bu fiyatlar sanırım daha geçmiyor çoğu modelde indirim devam ediyor.
  9. B

2018 honda monkey

efsane model monkey tekrar piyasaya çıkmış.125cc biraz çok bence ama tipi şekli çok şirin.keşke 2 kişilik selesi olsaydı :thumright.honda bu motoru umarım getirir ama msx var bizde sanmıyorum 2 tane aynı tip motorun geliceğini ama gelsin yani:queen: https://www.youtube.com/watch?v=R2x87J2JQKw
  10. B

ktm rc390 efsanevi indirim

bu şartlar da arkadaşlar evet efsane.absli r25 den daha ucuza satıldığını düşünürsek daha da efsanevi bir fiyatı var.bende r25 sürüyorum aklımı aldı hacim yükseltmek için istiyorum.şansımı denicem istediğim bir fiyata satılırsa neden olmasın.tabi bana göre çok eksisi var ama artısı da bir o...
  11. B

minyatür kask testi sonuçları 'ADAC'

http://www.autobild.de/artikel/motorradhelm-test-2018-adac-ergebnisse-13763753.html hjc rpa 11, shoei nxr ve x-lite 803 en iyi notu alan kasklar olmuş.çok şaşırtmadı tabi nexx xg 100r ve scorpion exo 1400 yetersiz olarak testi tamamlamış.bu 2 kaskı çok merak ediyordum iş yokmuş belliki.motomax...
  12. B

daha önce pistte motogp yarışı izlemiş olan?

23 eylül ispanya aragon motogp yarışını izleme gibi bir niyetim imkanım var.şimdi sormak istediğim kendi sitesinde 3 günlük bilet satışları var.ben sadece pazar günkü yarışı izlicem.1 gün satışı yok yani ben bunu kapıdan gişeden alma gibi bir imkanım varmı? tüm ülkelerde bilet satışı kapı ve...
  13. B

cf moto 400 gt

o bu diil gerçekten sattırtır adama motorunu zorla aldırtacak güzellikte.zaten cc olarak hiç bir rakibi yok hatta denk olucak bir model de yok diye biliyorum.adamlar yapmış diyorum tabi tip olarak olmuş nk400 de fena gitmiyor gibi şu an bakalım ilerleyen dönemde neler olucak.bu arada video nun...
  14. B

klasik servis aracı kavgası

https://www.youtube.com/watch?v=VjlHO5HsSdw ellerine sağlık diyorum o yoldan öyle değil böyle gidilir diyorum
  15. B

balata spreyi ile zincir temizliği ?

sağdan soldan duyduğum balata spreyi ile zincir temizleyebilirsin lafına inandım ve baya önce würth balata spreyi aldım.ama orta ayaklık olmadığı için hiç kutusuna bile dokunmadım motorcularda zincirimi temizletiyordum.ama artık arka stand edindim ve zincir bakımını kendim yapabilirim.evet...
  16. B

abs li motorda nasıl frene basılır öğretiyorum

eğer absli bir motor sürüyorsak ve durmaya niyetlendiysek ne kadar fren varsa allahına kadar sonuna kadar abanmak suretiyle sıkıyoruz.kırmızı ışıkta zor anlarda kaza sırasında vs vs sürekli
  17. B

abs abs abs ölümüne abs

geçen 240 km hız ile seyrediyorum önüme kedi çıktı bi sıktım kombineyi çat diye durdum.tavsiye ederim
  18. B

paris şehrinde nefes kesen kovalamaca !

vatandaşa vurup kaçan bir sürücüyü sonuna kadar kovalayan z800lü noel baba:queen::flower::thumleft: https://www.youtube.com/watch?v=Vt_R0EYDBAE
  19. B

kawasaki z900 modelini geri çağırıyor recall

arkadaşlar tabi sürenleri ilgilendiriyor arka süspansiyonda çok ciddi bir sıkıntı varmış.yoldan çıkma vs büyük kazaya ve denge kaybına neden olabiliceği için kawasaki z900 modellerini geri çağırıyormuş ! ben meraklısı olarak tesadüf karşıma çıktı ve araştırdım şöyle bir ayrıntı da yakaladım.şu...
  20. B

yamaha tracer700 hakkında

arkadaşlar bu motora aşırı derecede hallendim.yamahada üstüne oturdum ama test motoru vs yoktu deneyemedim.belki bu seneye gelir deneme imkanım olur ama sanki kendi motorummuş gibi o kadar rahat ve yıllardır sürüyormuşum gibi geliyor ne zaman otursam.normalde bu tarz motorlara çok merakım yok...