Arama sonuçlarınız

1. toseabul

TELEFON UYGULAMASI İLE ADINIZA ÇIKAN SİGORTA FİYATINI ÖĞRENİN

Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır üzerinde çalıştığım telefon uygulamasını bitirdim. siz değerli motosiklet sürücü arkadaslarım sigortacı sigortaci gezmeden önce bu uygulamadan fiyat teklifi alınız.. göndereceğiniz bilgi doğrultusunda arkadaşlarımız telefon ile sizleri arayip bilgilendirecektir...
  2. toseabul

YZF R1 2015 vs YZF R1 1999 Viraj Kapışması

10 temmuz 2016 yaptığım geziden bir video. 99 r1 olan benim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
  3. toseabul

Devir saati coşuyor..

MERHABA MT ailesi.. 99 Model Motosikletim R1 de kontağı açtığımda devir 3 gelip 2 de duruyor. ve bir iki saniye sonra kendiliğinden 6-7 devire cıkıp tekrar 2 ye iniyor. kafasına göre takılıyor.. kontağı kapattıgımda ise devir 0 a düşüyor. motosikleti calistirirken gene devir saati ayni sekilde...
  4. toseabul

Nasıl sökecez bunu ?

Arkadaşlar aldığım kızaklar çok dandik çıktı önde siperlik olmasına rağmen iki bacagıda kırıldı. mesele kırılması değilde 3mm çift taraflı bantı boyaya ve depoya zarar vermeden nasıl sökeceğim. elimle sökmeye çalıştım IIIII tık yok.. bıçak ve kesici aletle dalıpta boyayı haşat etmek istemiyorum
  5. toseabul

hızlanınca yağ ışığı yanıyor

merhabalar 99 model r1 motosikletimde 80 km ve üzeri gidince yağ lambası yanıyor... bazen durunca sönüor bazende sönmüyor. yağ seviyesi normal. en son geçen sene yağ değişimi yapıldı. motosiklet 6-7 ay kadar yattı. sıkıntı yağ pompasında olabilir mi ?
  6. toseabul

Düşük maliyette profesyonel boya (el yapımı kompresör )

kendim boya işine girmek istiyorum açıkçası.. kompresör fiyatları epey yüksek geldi bana. benimde aklıma bir iki fikir geldi. lastik şişiren 220v cihazı alıp bunu 19lt lik damacana ile baglantı yapmak (hortum ve lastik sibopundan tüm havayı damacana doldurmak) damacanın ucundan tekrar hortum...
  7. toseabul

Bugün yaşadığım basit bir olay.

bugun hazar gölüne doğru yol aldık. ekip racing takımı. viraj seven süraat seven takım. ben motosikletim evrak sıkıntısı olduğu için çok değer verdiğim bir ustama artçı oldum.. 1000rr honda ile o keskin virajlara 120-130 km hızlarla girerken ölümden döndük. asıl biz işin biraz zevkinde...
  8. toseabul

EBAY daki Faiş Kargo ücretleri.

Arkadaşlar malumunuz ebay sitesinde motosiklet parçaları alma niyetindeyim daha önce full tesisat aldım 15 $ kargo ücreti verirken daha ufak kablosu için 65$ kargo ücreti cıkıyor ürün kendisi 35$ iken. iki misli kargo ücreti. benim anlamadığım nokta ise şu bu kargo ücretlerini satıcımı...
  9. toseabul

İYİ BİR KASK ARAYIŞI..

Günümüzde türlü türlü kasklar var.. hafifliğinden tutun ağırlığına kadar. onay belgelerinden tutun yapılan malzemeye kadar... işin aslı benim kaskım biraz deforme oldu ve takdir ederseniz venom marka o kadar ahım şahım kaliteli bir kask değil 150-250cc bir motosiklet için ideal. ama velevkin son...
  10. toseabul

İŞ ÜSTÜNDE YAKALANAN HIRSIZLAR [VİDEO+DAYAK]

https://www.youtube.com/watch?v=e9V2yYuhQsE az dövmüş herifleri. ama iyi basmış
  11. toseabul

Komik Motorsiklet Fotografları / video / Caps vs...

arkadaşlar varsa elinizdeki komik motorsiklet icerikli fotoğrafları buraya paylasabilir misiniz. ben bildiklerimi atıyorum.. sizdende foto veya gelirse cok iyi olur. Şiddetle tavsiye derim izleyin : https://www.youtube.com/watch?v=etPTyGjo-E0&feature=youtu.be
  12. toseabul

Hırsız Genclere Duble 2x Dayak :)

bu aralar bizim burada asayiş adına hiç birşey yok. daha önceki konuların altına attıgım cevaplarda da bunu belirtmiştim.. bugun motorsikletimi çalmaya çalıştılar. çalıştığım yer eski bir avm. giriş kapısının önüne hep park ederim motorsikletimi. büroma yakın bizim şirket merkezi...
  13. toseabul

300ml yağla 3500km yapmak..

motorsikletimde daha önce kopan bir conta yüzünden yağ kaçırma vardı yerini tespit edip contayı değiştirmiştim. ben 50ml yada 100ml yağ gitmiş sanarken 1.1lt yağ kayıp çıktı.. 2 aydan fazladır motorsikleti bu şekilde kullanıyorum. buyrun video : sizlere tavsiyem motorsikletinde yağ kaçırma...
  14. toseabul

KASK KAPLAMA - MAT SİYAH RENGİNE KAPLATMA

bugunkü kazadan sonra sürtünmeden dolayı kaskın bazı yerlerinde aşınma oldu. kötü bir görüntü ortaya çıktı.. bende boş durmadım haliyle kolları sıvadım. mevcut kaskı siyah mat renge kapladım. blast dip boya kullandım.. kask marka modeli : venom vf336 kazadan sonra oluşan aşınma.. önceki...
  15. toseabul

Ve enson korkutuğum başıma geldi. (KAZA)

bu sabah saat 9:55 sularında. 1.50 boylarında bayan sürücü ışıklarda küt diye arkadan geçirdi.. arabanın yan kaputuna çarpıp ters tarafa düştüm. (araba altındada kalabilirdim allah korudu) motorda zarar cok.. kadın carpıp durdu ama arabadan inmedi (şoka girdi sanırım) çevredeki araç şoförleri...
  16. toseabul

Youtube kanalımıza abone

Arkadaşlar Moto21 Diyarbakır Motorsiklet Kulübümüzün Youtube kanalını açtık. bizi takip etmek isteyen arkadaşlar kanala abone olup bize destek olabilir. https://www.youtube.com/channel/UCAimSlQLPms82suvc2IdeAg/videos
  17. toseabul

Nano Teknoloji Sprey

ARkadaşlar bu nanoteknolojili spreyler varmış. sürdüğünüz kumaş yere su toz kir leke felan sızdırmıyor.. hidrofobik sprey diye geçiyor bu.. bunu koruyucu kıyafete püskürtsem yağmurlu havada elbiselere su çamur vs akıp gidecek ve kumaşa sızmayacak. en azından böyle olduğu biliniyor etkisi ne...
  18. toseabul

Motorsiklet konulu Film Tavsiye

Merhaba arkadaşlar.. tavsiye edeceğiniz motorsiklet içerikli filmler varmıdır =?
  19. toseabul

Aile baskısı konusunda yardım

bizim mahallede erdem diye bir çocuk var her akşam büroma gelir çayımı içer muhabbet eder. epey bi samimiyet kurmuşuz. kendisi 25 yaşlarında.. bu bir haftadır gelip bana dert ağlıyor. ailevi sorunlarını anlatıyor. kendisinin biraz birikmiş parası var. takılmış bir motorsiklet sevdasına. ne...

Yeni mesajlar