Arama sonuçlarınız

1. FakirCustom

Next aee sd21 pro ruzgar problemi

Ne yaparsam yapayim ruzgar problemini cozemedim asiri derecede ses aliyor. Kullananlar varsa cozmus olan var mi? Veyahut harici mikrofon takildiginda kameranin kendi mikrofonu iptal oluyor mu(ruzgar sesini kismen yok edecegini dusunuyorum harici mikrofonu kaskin icine baglayarak). Kullanici...
  2. FakirCustom

Izmirde satilik presa canario yavrulari safkan

Anne baba altindan safkan presa canario yavrulari izmir ici. Motosiklet.netten aradiginizi soylerseniz fiyatta indirim yaparim. Son 5 yavru 1 disi 4 erkek parazit ve karmalari yapildi 17 nisan dogumlu. Irtibat:05071376887
  3. FakirCustom

CBR 250R için ampül önerileri lütfen

benim sibirya ikiyüzellinin ampülleri cortladı beyler. aydınlatmasınıda beğenmiyordum. idareten h4 taktım dandikinden züpppürügıplak bir marka sanırım 2 çukura bozulur. philiphs veya bosch düşünüyorum dayanıklı olduğu kadar aydınlatmasınında iyi olmasını umarak sizden AMMMPUL tavsiyesi...
  4. FakirCustom

Gitup Git2 vs Eken h9 action cam

eken h9 a aşinayız. geçenlerde malum sitede dolaşırken gitup git2 diye fiyatı TÜRKİYEDE 400 tl olan bi kameraya rastladım. yurtdışında 110 dolar civarı sanırım. Kağıt üzerinde yazılan özellikler çok güzel. harici mikrofonu,gyrosu,kamera lensini sonyden almış. tabiki kullanıcısına sormak farzdır...
  5. FakirCustom

g-eye escape / sj8000 wifi 4k aksiyon kamera

aksiyon kamera alacağım,izmirde sahibindende ikinci el g-eye escape ve sıfır sj8000 wifi buldum. g-eye kullanan oldu mu düşünceleriniz nedir,motovlog için kullanacağım. sj8000 in fiyatı 385 tl(%90 ihtimalle muadil ürün.) veyahut 100-400 bandında harici mikrofon girişli kamera önerebilir misiniz?
  6. FakirCustom

SUPERMOTO TAKASLI CBR250R.

2013 model 2014 trafiğe çıkışlı hrc cbr 250r ile supermoto manyaklığım yüzünden takas yapmak istiyorum. düşünen arkideşleri zaaabından nokta koma bekliyorum. ilan nömerası :263134476
  7. FakirCustom

lastik lastik plastik. cimnastik. sava,mitas ve değişik lastik ebatı içerir.

merhabalar arkideşler. cbr 250r sahibiyim. orjinal lastikleriyle 23 bin km yapmama rağmen hala taş gibiler :P:P lastik değiştiricem ama rosso II ve michelinden başka bir alternatif arıyorum en son çare yine rossoya gideceğim. fakat araştırmamı yapayım ben değil mi:bounce: 110/70/17- 140/70/17...
  8. FakirCustom

sele altı plakalık,ceza vs.

arkadaşlar proje yapmayı düşünüyorum fzs600 buldum bi tane,doğrayıp tek kişilik yapıcam plakayı mecburi olarak sele altına atıcam ama cezası,yaptırımı nedir tecrübe edinen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
  9. FakirCustom

929 RR nasıldır. Bu ilandaki alınasımıdır. İnceleme istiyoring

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-929rr-yeni-vize-yeni-bakim-acill-248726680/detay/ sizce alınır mı dostlar. takasa girilir mi? kullananlardan yorum alabilir miyim
  10. FakirCustom

SATILIK CBR 250R.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-nakit-veya-takasli-kazasiz-ciziksiz-cbr-250-r-hrc-263134476/detay/
  11. FakirCustom

CBR 250R ZİNCİR DİŞLİ SETİ TAVSİYESİ

arkadaşlar 22 bindeki motorumun zincir dişliye ihtiyacı var. daha doğrusu eski sahibi çokça zinciri bakımsız bırakmış. ve değiştirmek yerine bakla çıkartmışlar büyük ihtimalle. değiştiricem. dişlinin durumunu bilmiyorum çıkartıp bakmadım. bakmak lazım ama yinede set olarak değiştirmeyi...
  12. FakirCustom

Sahibindendeki komik motoru yatırma açıklamaları ben güldüm sizde gülün

süphesizki sahibindende açıklamalara motoru şu yüzden yatırdım yok bu olduda yattı diye cok komik bahaneler vardır. kimisi doğru kimisi yanlış. farketmez benim çok komiğime gidiyor onlardan birkaçları r25ler için olanları :D yazıyorum motorun sag granajinda cizik sag tarafta cok kucuk bi cizik...
  13. FakirCustom

İZMİRDE İŞİNİ İYİ YAPAN HONDA SERVİSİ TAVSİYESİ BİLGİLENDİRME

arkadaşlar izmirde motorla adam gibi ilgilenen ve 50 liralık şey için 300 liralık(misal) işcilik istemeyen insan evladı gibi bi usta var mı honda aldım bakım için nereye götüreceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim izmirde usta servis tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar.
  14. FakirCustom

zx9r hakkında

zx9r 1999 model hakkında bildiklerinizi hepsini yazabilir misiniz.
  15. FakirCustom

Çok yararlı bilgiler içermesini umduğum konu [ toplama bilgi içerir ]

selamlar dün zx9r aldım 99 model. temiz. simdi benim ve diğer forumda merak eden arkadaşların meraklarını gidermek ve birazda bilgilendirmek adına herkes bildiklerini bu başlık altında toplarsa sevinirim. kaç binde hangi parçaların periyodik olarak değişmesi gerektiği,yaz,kış bakımları,paslanma...
  16. FakirCustom

99 zx9r sene iki sifir bir on bes

99 model zx9r almayi planliyorum taunustan mt ailesi tavsiyeleriyle vazgectim. 12 milyar fiyati var cok temiz birtane buldum. 8 milyar harcanip butunmotor degismis orjinal kawayla faturalari var. Yataklardan kranklara kadar rodaji biteli 300 km oluyor. Buraya yorum yapacak arkadaslar sordugum...
  17. FakirCustom

motoruma taunus takası geldi.

arkadaşlar motoruma araç takası geldi. 92 model 2.0 gts taunus. temiz 82 binde. hasar kaydı yok. değişen olarak ön çamurluktan darbe yemiş,far ve çamurluk değişmiş. 2500 istiyor. 7ye satıyor aracı. sizce alınır mı takasla? takaslasam satabilir miyim. satamassam başka bir motorla takasa girebilir...
  18. FakirCustom

On numara racing muhabbeti :) k

merhabalar mt ailesi. yakın bir zamanda kredi çekip bir adet tatlımı tatlı eskimi eski supersport hayvan alacağım. başlangıç motoru olarak hangisini önerirsiniz z1000 mi r1 mi? şaka şaka :) tecrübeliyim. uzun süreler araç ve hertürlü motor tecrübem var yağmurda çamurda,yağda karda heryerde...
  19. FakirCustom

MOTORUMU + NAKİT VERMEK İSTİYORUM.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skygo-7800-orjinal-km-tertemiz-al%2Cbin%2Chayrini-gor-241954674/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false MOTORUM BU. MOTORUMU + 5-10 BİN TL ARASI PARA VEREBİLİRİM. 250CC ÜSTÜ TERCİHİM.DÜŞÜNENLER SAHİBİNDENDEN MESAJLA ULAŞABİLİR.
  20. FakirCustom

AŞIRI ISINMAYAN AMA AYDINLATAN FAR,AMPÜL TAVSİYESİ.

custom headlight yapıyorum. fakat kullandığım meteryal ısıya dayanıklı değil. cree u7 ler nasıl ? taksam eritirmi acaba. kaucuğumsu lastik plastik gibi bir şey malzemem. önerebileceğiniz far,ampül nelerdir? ısınmayan veya az ısınan. diyelimki kalıp olarak o lastiği kullanıp sıvı polyesterle...

Yeni mesajlar