Arama sonuçlarınız

1. B

Glovo kuryesi olan?

Sürekli tv de reklamını görüyorum merak ettim araşdırdım kurye olupda yorum yapan biride yok varmı aranızda yapan ne bırakıyo saatde kaç tane sipariş geliyor km başına kaç para veriyolar siparişi kabul ettıgında açılış kaçdan kısacası bilen yapan varmı aranızda :wiinkk:
  2. B

zontes 310 R 2019

2019 da türkiye piyasasına girmeyi planlıyan bu modeli aranızda bekleyen varmı 4 590,00 € Fransa'da satışa sunuluyor türkiyede sizce ne olur ben merakla bekliyorum
  3. B

Fethiyeden istanbula activa s 2018

Arkadaşlar motor daha 3600 de 4000 bakımını yaptırıp yola cıkacam 125 cc lik motorla her 2 saatde bi dinlendirerek gidersem motorun anası ağlarmı bide köprüden falan geçince bişey olurmu motorda hgs yok
  4. B

Fethiyede kız arkadaşımı gezdircem diye motor kiraladım..

Arkadaşlar scoter bi motor kiraladım bu barlar sokağının orda hisarönü neyse fethiye merkezde geziyoz yaklaşık 1 saat hiç durmadan gezdikden sonra bankadan bi hesap açdırdım kendime maaş hesabı neyse böyle bi arada koku geliyo bankadayken anlamıyorum herhalde biri osurmuşdur falan neyse dışarı...
  5. B

CFMOTO 250NK ALICAM FAKAT..

Haziran ayı gibi çıkması beklenen bu motora 15 17 bin civarı verilirmi fiyat henüz belli degil fakat bu civarlarda olucagını söylüyolar benım çok hoşuma gitti bazı yorumlarda okudum dohc motor bile yok bunlar da diyenler var ben dohc motorun ne oldugunu bile bilmiyorum acaba benim gibi çok...
  6. B

Ş.urfadan istanbula motor getirme :)

Boş yapıcaklar yazmasın gerek yok :mrgreen: daha önce vitesli motor deneyimim az scooter kullanıyorum istanbulda honda fizzy şanlı urfadan getiricegim motor yamaha mt 03 660 cc daha almaya karar vermedim tek kafamı kurcalayan şey ordan buraya nasıl getiricegim 1.323 km istanbul urfa arası...
  7. B

A2 ehliyetle mt 03 kullanabilirmiyim

Birisini kullanırsın birisii kullanamazsın diyor 600cc e kadar diyen var 2016dan önce aldıysan ehliyeti kullanırsın diyen kw 35 e kadar kullanırsın diyen var siz ne diyonuz
  8. B

Baslangic motoru mt 03

Evet hemen dalganizi yapmadan konuya girmek istiyorum 2008 model mt 03 buldum fiyati makul suan askerdeyim fakat donunce kredi vs bi sekilde halledip alicam ( kafaya koydum ) fakat motor tecrubem sadece scooterdan ibaret mt 03 un sadece 3 tane videosunu izliyebildim turklerin inceledigi motor...
  9. B

PULSAR 200RS

pulsar 200 rs türkiyeye gelmiş bulunmakda 200ns ile sadece tasarım farkı var sizce 11.000 tl vermek akıl karımı yoksa 200 ns almak dahamı mantıklı :silent:

Yeni mesajlar