Arama sonuçlarınız

1. S

Ufak şirin scooter tavsiyesi

Aklımda birsürü motor vardı fakat en son scooter almaya karar verdım ve istediğim tarzda motorları uygun fıyata bulamıyorum sizden bu konuda yardım ısteyecektım aşşağıda atacagım(sym fıddle-bu motor monetti 150)bu tarz motor istiyorum fakat param cok olmadıgı ıcın sym alamıyorum monettide almak...
  2. S

LÜTFEN YARDIM EDİN

ÖNCELIKLE MERHABALAR ABILERIM HONDA MSX E VE http://www.kralmotor.com.tr/kr25-ava/ su tıp motor arıyorum honda cok pahalı kral motor yuki gibi motorlarda elektrıklısini satıyor bı yardım edın bu tip istiyorum ama uygun fiyatlı olması lazım ıyı forumlar:):)
  3. S

Kredi kartsız taksitle motor istiyorum acil yardım

Öncelikle merhaba öğrenciyim motor almak istiyorum kredi kartım yok nakit bir param da yok ama almayı taksit taksit ödemeyi çok istiyorum, eğer kredi kartsız senetle satan bir yer biliyorsanız yardım edin İstanbul içi Honda cbr125 ve Kuba süperlight gibi degerde motorlar olabilir şimdiden yardım...
  4. S

Kuba süperlight 0 alma sıkıntısı hakkında

Öncelikle herkese merhabalar aranızda yenıyım ama saatlerımı vererek motorlar hakkında yorum okudum, ellerinize sağlık.. Kuba süperlight almayı düşünüyorum çok süre geçmedi bir motorcuya gittim fiyat almak için kuba'nın sitesindeki yaklasık 7000tl(2015) dedi.Bende gerek sahibinden.com olsun...