Arama sonuçlarınız

1. tunahan2626

Kaza geçirdim polisi aramalı mıydım tutanak tutulmalı mıydı tereddüt ettim ?

Dar bir caddede, sadece gel git olan , sollamaya müsait bir caddede(Yer işaretlemeleri kesik çizgi Devamlı çizgi değil) Yani sollama izni olan bir caddede tıkalı trafikte motosikletimle sollamamı sinyallerimle kontrullü olarak gerçekleştirdim ve 2 aracın arasına girdim önlere gidip . yaklaşık 25...
  2. tunahan2626

Motosiklete arabadan koyulan yağ konuşur mu ?

Maddi sıkıntıdayım öğrenciyim. Hidrolik yağı seviyesi de çok düştü, motor yağ çubuğuna yağ bile gelmedi. Hidrolik alacağım 10 liraymış. Motor yağı biraz pahalı babam var dedi. Acaba neye göre konulur bu yağ motosiklete konulup konulmayacağını nerden anlarım babam 10luk bişey dedi yağ için...
  3. tunahan2626

Motorumdaki garip ses çözemedim ?

normal devirli kullanırım ben motoru canavarlık agresiflik falan yapmam kızıp birşeye makinanın canına okumam Devrimde giderken motorumdan sanki şakur şukur bi ses. sese örnek olarak verebileceğim şey: grenajın vidası gevşerse takır tukur cagır cugur ses gelir ya bir çukura çıktığımızda öyle...
  4. tunahan2626

ESKİŞEHİR'DEN SELAMLAR ? ESKİŞEHİR'DEN TANIŞMAK İSTEYEN ?

Yeniyim tanışmak takılmak gezmek isteyen varsa arayabilir mesaj atabilir yorum yazabilir
  5. tunahan2626

Ufak çaplı bir kaza geçirdim

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce eskişehirde yunusemre end.meslek lisesi önünden yaklaşık 30-35 hızla seyrediyorum önümde bu çoluğun çocuğun bindiği hareket bisikletli yaşları tahmini 15-16 olan 6-7 kişilik bir grup yolu kapatmışlar 10-15 km hızla gidiyorlar .Selektör ve düdük ile ikaz etmeme...
  6. tunahan2626

60 lira benzin 1 hafta zor yetti ?

yzf r125 toplamda 550 km falan yaptım 60 lira yüklettim . Normal midir bu acaba ? makinayı 10.000 kmde aldım !
  7. tunahan2626

Sol grenaj çatlak ve çizik onarım için ?

Yzf r125 sahibiyim 2. El aldım sol grenajımda çizikler ve çatlak mevcut sanırım motor yatmış ve sürüklenmiş. Bunun haricinde bakımlar tam. Grenajın çiziklerini çatlağını nasıl ne marka yapıştırıcı boya cila gideririm uğraşmayı seven kişiyimdir. Uğraşırım ama öğtenciyim masraftan çok kaçınırım.
  8. tunahan2626

Vites geçmiyo yzf r125

Uzun süre hız yaptıktan sonra mesela 4 dakika 80 km fln duracakken vites düşüreceğim vites düşmüyo 3teyse kalıyo tekrar stop edip çalıştırdığımda yada 20 saniye falan beklediğimde düzeliyor sorun nedir ?
  9. tunahan2626

Eskişehir 30 ağustos sürüşü saat kaçta ve başlangıç noktası neresi ?

Katılmak istiyorum eskişehirdeki 30 ağustos sürüşü kaçta ve nerde benim bildiğim HASAN POLATKAN CADDESİ SHELL'den olacak ama saati kaçta ?
  10. tunahan2626

13.000 kilometre bakımında ne kadar masrafım olur ?

Motoru 10.000 km aldım şu anda 10.500 km peki 13.000 km bakımında ne değişmesi lazım ne kadar ücret çıkar zorunlu mudur 15.000 de götürsem ne olur ? Şu anda motoru yeni aldığım için biraz maddi sıkıntıdayım kask bile alamadım dandik kaskla idare ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  11. tunahan2626

13.000 Kilometre bakımında ne yaparlar ne değişmesi lazım masrafım ne olur ?

Tabiki sorunum neredeyse ona göre bi fiyat çıkar.Yamaha servisi 13.000 km bakımında ne ücret alır nelerin değişmesi zorunludur yada motorun sağlığı için gereklidir ? şunada bakın şunuda yapın demem ekstradan bir şey varmıdır. DAha önceden bahsettiğim bi konu vardı lastikler kayıyor diye. Lastik...
  12. tunahan2626

150-200 Tl civarı xsmall ve small kask alacağım kendime ve kız arkadaşıma ?

ls2 kasklar var benim bildiğim marka olarak ne kadar iyidir kötüdür bilemem. Belirttiğim fiyata 2 kaska 300-400 tl vermek istiyorum sevgilimde 150 bende 200 tl var önerileriniz neler ?
  13. tunahan2626

Yamaha yzf r125 Led Far önerisi ? Led sinyal önerisi ?

KISACA ŞÖYLE DİYEYİM MOTORSİKLETİMİ ÇOK GÜZEL GÖSTERMEK İSTİYORUM , APAÇİ MOTORLARI GİBİ OLSUN İSTEMİYORUM KİBAR AMA ÇEKİCİ DURSUN VAY BE MOTORA BAK DESİNLER İSTİYORUM LED SİZCE MANTIKLI MIDIR. BU FİKİRLERİMİN DIŞINDA ŞUNU DA YAP DİYECEĞİNİZ BİRŞEY VAR MIDIR ? MOTORUM YAMAHA YZF R125 2012 MODEL