Arama sonuçlarınız

1. M

motorsiklet yan çanta

merhaba arkadaşlar hatırlı akşamlar bir sorum vardı yardımcı olursanız sevinirim böyle bir motorum var ve buna http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tex-881-impertexten-uretilmis-reflektorlu-suya-r-166606032#product-information böyle bir yan çanta takmak istiyorum bu yan...
  2. M

Motor ısınınca stop ediyor

Merhaba arkadaşlar iki sorum olacaktı Motorum motoran spada xray 150 motor isininca arada gazi zor yiyor ve stop ediyor motor ilk bakıma bu gün girdi anlattık ama bir degisiklik yok Motor şu anda 460 km de ve ilk hız denemesini yaptım ama 110 u zor görüyor bu hız artarmi acaba Şimdi sen...
  3. M

A2 direksiyon sınavı 8

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü ehliyet sınavım var ve sonrası malum sizinde bildiginiz gibi direksiyon sınavı motorda zikzak düz çizgi falan tamam da o 8 beni bitiriyor bunu nasıl rahat bir biçim de yapabilirim ( ücretli ders alma imkanım yok şahsıma ait motorun ile Sınav alanında kendi...
  4. M

Yokusta motor nasıl kaldırılır

Arkadaşlar selamlar iyi akşamlar vitesli motorda yeniyim de yokuş görünce çok korkuyorum arabalar durmasın diye çünki yokuş ta durunca motoru kaldıramiyorum bunu nasıl çözebilirim
  5. M

2015 plaka ruhsat masrafları

Selam arkadaşlar ( konu bu işlemi yapacak arkadaşlar için bilgi amaçladır yanlış yere açılmış ise af ola ) bu gün 11,08,2015 yeni motorum motoran spada xray 150 için plaka ruhsat sigorta işlerimleri ve masraflarını yazıcam size ilk tavsiyem erken kalkın ve hemen bir sigortacıya gidin...
  6. M

Merhaba

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve inşallah uzun süre burada bilmediklerimi ogrenicem :) İzmir De yaşıyorum 23 yaşındayım fazla motor bilgim yoktu ama baya hevesim vardı bi otomatik Mondial aldım 8-9 ay kullandım ve bu gün motoran spada xray 150 aldım bu motor hakkında bilgisi olan...