Arama sonuçlarınız

1. A

CBR 250 - Debriyaja basiliyken ses

Herkese iyi aksamlar. Son gunlerde peydahlanan bir sorunum var. Vitesteyken debriyaj cekili vaziyette motoru ittigimde harekete basladigi an on dislinin oralardan girc sesi geliyor. Vites bostayken herhangi bir ses yok ve bunlari motor calismiyorken deniyorum bu arada. Fikri olan arkadaslar...
  2. A

Cbr 125 egzozu cbr 250'ye olur mu?

Merhaba linkte verdigim egzoz cbr250ye uyar mi? http://www.hondamototal.com/cgvzc~u~gpr-honda-cbr-125-gpe-04-10
  3. A

Motordan duman geldi

Arkadaslar merhaba bugun kar yagdi ve biraz eglenmek istedim. Karda biraz motor surdum,yer yer on freni sıkıp arka tekeri kaydirdim karda lastik yakmayi denedim, ilk deneyimimdi. Toplasam 10-15 dk boyle surmusumdur. Tam eve girerken duman geldigini farkettim, hararete baktim normaldi hemen...
  4. A

Cbr 250-20.000 bakim

Arkadaslar merhaba. Cbr 250'im 20.100 kilometrede. 20binde bakima girmesi gerekiyordu fakat okuldan zaman bulamadim ve yaptiramadim,yarin yaptirmayi dusunuyorun. İnternetten okudugum kadariyla onceki bakimlara nazaran subap ayari yapilmasi gerekiyormus lakin motorda herhangi bir anormallik...
  5. A

CBR 250 eksoz patlaması

Arkadaşlar herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi,çok çok nadir olan bir problemim var. O kadar nadir ki,bugün tekrarlayana kadar unutmuştum aklımdan uçup gitmiş. Hareket halindeyken hangi viteste olduğum farketmeksizin,vites yükseltip debriyajı bıraktığım sırada bugün egsozdan 'poh' gibi...
  6. A

CBR 250-Zincir sesi

Herkese güzel haftasonu diliyorum. Arkadaşlar zincirimden ses geliyor fakat şıkır şıkır değil de her bir tur attığında belli bir yer sürtüyor da oradan ses gelir gibi ses geliyor. Bugün servise götürdüm,zincir ve dişlinin değişmesi gerektiğini,bazı baklaların yamulduğunu söylediler,acilen...